Jeg har testet Lash XLR8 Serum på mine bryn

Jeg har været utroligt ked af mine bryn lige siden min psoriasis angreb dem (den er der desværre stadig) og jeg har siden mistet det meste af dem. Jeg har faktisk kun meget få hår i dem den dag i dag. Det generer mig meget og jeg hader at skulle tegne dem op hver gang jeg skal noget, for det er ufatteligt svært at få dem symetriske, når jeg stort set intet har at gå efter. Altså at guide mig efter. Derfor har jeg været igang med at teste denne øjenvippe serum fra Leluna.dk, som også kan bruges til brynene, i håb om at jeg kunne få sat hårvæksten igang igen.

Børsten på denne serum er tyk og derfor ideel til brynene. For det gør det nemmere at påføre den på brynene. Serummet er fyldt med gode ting, og den har ingen parfume tilsat, så den er helt lugtfri og derfor ikke generende ved øjenområdet. Den skulle styrke væksten af både bryn og vipper, så det var et forsøg værd. Jeg har også prøvet at bruge andre øjenpleje produkter i håb om at mine bryn kunne komme tilbage, men intet held. Men har denne så virket?

Jeg startede på serummet for omkring halvanden måned siden og har brugt den hver aften og 95% af hver morgen i den periode. Det har dog ikke været med det store resultat. Desværre. Det kan være det måske kræver en længere periode før der kan ses resultater, men... i min verden burde man vel kunne se noget selv efter halvanden måned? Medmindre der virkelig er noget galt og at mine bryn bare aldrig kommer tilbage. Eller fordi dette produkt bare ikke er det rette for mig og ikke har nok effekt. Men uanset hvad, så fortsætter jeg med at bruge den indtil der ikke er en dråbe tilbage. Viser det sig at den alligevel har en smule effekt efter en længere periode, så skal jeg nok opdatere jer herinde. Men tiden må vise hvad der sker - og ikke sker. ;)

Modtaget til test og anmeldelse af Leluna.dk - Ingen økonomisk interesse og holdningerne er mine egne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)