Konjac Sponge til krop og ansigt

Jeg har før omtalt disse konjac svampe her på bloggen, men dem købte jeg igennem eBay. Altså kan man ikke være 100% sikre på, at de ret faktisk er den ægte vare. Derfor har jeg besluttet mig for at prøve nogen, som gerne skulle være ægte. Og disse er fundet hos WeightWorld som har et godt udvalg af konjac svampe. Jeg har godt nok også en fra en af mine beautyboxe et eller andet sted, men.. jah.. Kan ikke finde den. *Haha* Derfor er jeg glad for at have fået en ny hjem. Eller jeg har fået to hjem. Nemlig en til ansigtet og en til kroppen.

Der sidder nok nogle af jer derude på den anden side af skærmen, som ikke ved hvad sådan en konjac svamp er for noget. Derfor får I her en kort beskrivelse af den samt forklaring på hvorfor I burde prøve sådan en. :)

Konjac svampen kommer fra en planterod der gror et sted i en skov i det Japanske ørige. Et sted der ikke er ramt af forurening, og hvor omgivelserne rengøre både naturen og luften. Derfor er der intet skadeligt i disse konjac svampe. Den har været brugt i asien i mange år og den er efterhånden blevet ret kendt verden over. Den er 100% naturlig og indeholder en masse vitaminer og mineraler og er velegnet til både børn og voksne - uanset hudtype. Dog skal man passe lidt på hvis man er solskoldet eller hvis man har en anden form for irritation i huden. Den har nemlig en naturlig exfolierende effekt. Den er dog ikke så kraftig at den ikke kan bruges i ansigtet. Den er faktisk fantastisk at bruge i ansigtet. Den renser godt i dybden og efterlader huden virkelig lækker.

Svampen tørre helt ud og bliver stenhård, så når man skal bruge den, skal den blødes godt om med lunkent vand. Når den er dejlig blød kan man påføre sin ansigtssæbe eller rens og begynde at massere den ind i huden i cirkulære bevægelser. På denne måde fjerner man al snavs, makeup rester og hvad der ellers gemmer sig i ens porer.
Svampen skal skylles godt igennem for sæberester efter brug og hænges til tørre et sted hvor der ikke er for fugtigt.

Det anbefales at man udskifter sin konjac svampt efter 3 måneders tid, så man ikke ender med at rense sin hud med en svamp der indeholder bakterier. Det kan nemlig godt samle sig i svampen efter noget tid, så sørg for at udskifte den efter en små 3 måneder.

Jeg har som sagt fået både en konjac svamp til kroppen og en skøn konjac svamp til ansigtet hjem denne gang. Svampen til ansigtet har den samme størrelse som alle de andre man kan købe. Det er dog også den helt perfekte størrelse. Den ligger godt i hånden og rengøre en god del af ansigtet af gangen. Jeg elsker den, og hvis jeg kunne ville jeg købe et kæmpe lager hjem af den.

Svampen til kroppen er også super lækker, men jeg ville dog ønske at den var dobbelt eller tre så gange stor. Den kan være svær at holde fast på når man masserer kroppen med den, og den ligger ikke helt så godt i hånden. Dog er den "rillet" side super god til den der lidt ekstra exfolierende effekt. Så helt skidt er den ikke. Det er faktisk kun størrelsen der er lidt et problem.

Der findes forskellige varianter af den. Jeg har tidligere haft den sorte der indeholder kul der er god til uren hud, og jeg savner den faktisk en del. Så jeg tror det bliver den næste jeg køber. Derudover så er der også en helt hvid, som er den mest skånsomme af dem alle sammen. Den er især god til babyhud eller folk med virkelig sart hud. Den grønne mener jeg er ret god til moden hud, og så er der den lyserøde her, som skulle være god til tør og sart hud.
Der er flere slags (blandt andet gul og rød), men kan ikke lige huske hvad de skulle være specielt gode til. Men disse fire slags har jeg i hvert fald selv haft fornøjelsen af at prøve.

Modtaget til test og anmeldelse af Weightworld.dk - Ingen økonomisk interesse og holdningerne er mine egne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)