Mit "No more shopping"-løfte er sprængt i stumper og stykker for en tid

Ja mit "No more shopping"-løfte holdt ikke særligt længe. Godt nok har jeg ikke købt noget endnu, men om en uge eller to så bliver der bestilt noget som kommer til at koste mig.... alt for mange penge. Men det er en ting som jeg har savlet over i flere år og som nu er blevet sat ned i pris. Det er ikke meget den er sat ned, men jeg synes det er på tide nu. Jeg har før omtalt det pågældende IKEA møbel herinde på bloggen, men det har faktisk været et lidt urealistisk ønske for mig. Jeg ville ikke få råd til det. Men jeg har stadig lidt penge tilbage fra da jeg fik penge tilbage i varme og fra SKAT tidligere på året, og dem vil jeg så gerne bruge på mig selv nu.

Havde det ikke været for IKEA kataloget, så ville jeg nok ikke have set at min drømme læse-lænestol var blevet sat ned. Det er en fast nedsættelse af prisen, så det er jo fantastisk. Det betyder også at jeg sagtens kunne vente, men.. jeg har bare alt for mange drømme om at sidde og læse i den her til Efteråret med lyskæder tændt i hele stuen, tændte stearinlys og masser af tæpper og iført lækkert hyggetøj. Så jeg kan ikke vente. Dog bliver jeg nødt til at vente til at jeg kan få hjælp til at få den hentet og fragtet hjem, men med "Klik og Hent"-funktionen så bliver det super nemt når det er tid. Så om en lille uge eller to så bliver den endelig min! Der er tale om den der hedder "Strandmon" og det skal være den der er grå. Overvejede den i lys beige men.. Det er bare en super sart farve, og jeg har egentlig også alt for mange beige og hvide ting, så grå vil helt sikkert være det bedste valg. Så kan man jo altid "lysne" den op med hvide puder og plaider.

Jeg er faktisk så sikker på mit køb at jeg allerede har været henne og måle og planlægge hvor den skal stå i dag. Skal have fundet et mindre sofabord og så er bogreol og sofa blevet rykket nærmere vinduerne så der er "plads" henne ved sofaen. Det betyder også at jeg skal skille mig af med nogle ting, men det har jeg det helt fint med. Puffen bliver midlertidigt rykket i soveværelset (Selvom der overhovedet ikke er plads til den derinde) og så skal jeg vænne mig til den lidt mindre plads jeg får i stuen. Men igen - det bliver det værd. Og det var alle de ømme muskler og sved og tårer værd i dag.

Glæder mig helt sindsygt meget og jeg skal nok poste et par billeder her på bloggen af "det færdige resultat" når det hele er købt, hentet og sat på plads. Det bliver simpelthen så hyggeligt!

8 kommentarer:

 1. Ej hvor fedt, kan godt forstå du bare ikke kan vente mere, den er såå dejlig. Jeg vil virkelig også gerne ha sådan en lækker stol når vi engang er flyttet..

  Glæder mig til at se hvor fint det bliver..

  Krammer <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig så meget til at få den købt. Mangler dog stadig at finde en med bil og trailer. :P Men det bliver forhåbentlig i næste måned.

   Slet
 2. Åh hvor er jeg misundlig nu. Jeg sad netop og savlet over den i går, og tænkte at det vil være en perfekt læsestol. Jeg glæder mig til at se den i dit hjem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er simpelthen så god at sidde i. Smider mig altid i den når jeg er i IKEA. :D Så jeg ser super meget frem til at få den købt og hentet hjem.

   Slet
 3. Det er også totalt min drømmestol, den har jeg kigget på i mange år og jeg har sagt til mig selv, den må blive min når jeg er færdig med mit studie :) Tillykke med den.

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hehe* Jeg glæder mig også enormt til at den bliver min. Kan ikke vente.

   Slet
 4. Hej Anne-Mette, fed stol. Måske meget passende med en lille trone 😉 også altid godt med lidt inspiration til bognørde-hjørnet 😊 Kh. Lise fra Lise Sommerlund.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig ja. :D Den er så lækker og bliver flittigt brugt. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)