En Bloggers Bekendelser - Jeg åbner op for godteposen

Jeg er i forvejen ret åben om mit liv og de ting jeg interesserer mig for osv, men når det kommer til bloggen og "arbejdet" bag, så er det faktisk ikke noget jeg snakker/skriver ret meget om. For jeg har ting jeg fast gør som andre synes er.... for meget eller spild af tid og penge. Og de har da sikkert nok ret, men jeg har set effekten af mine anstrengelser og de ekstra brugte penge, så jeg føler kun det har "givet" mig mere end hvad jeg ellers ville have fået ud af bloggen.

Jeg ved at andre gør meget af det samme som jeg, men der er bare ikke ret mange der deler det med deres læsere. Og nu hvor jeg i forvejen går meget op i at være åben her på bloggen, så tænkte jeg, at jeg i dette indlæg vil fortælle lidt om de sære og måske lidt "for meget" ting jeg gør for at skrive mine indlæg - og generelle ting mht. bloggen. Så here you go!

● Jeg er en af de bloggere der gerne planlægger og skriver indlæg før de bliver udgivet. Det handler dog kun om visse indlæg. Jeg kan godt lide at være godt forberedt. Især i de perioder hvor jeg har planlagt at skrive bestemte indlæg. I år er der faktisk en del af mine indlæg i Julekalenderen der bliver skrevet på forhånd og planlagt til udgivelse på deres bestemte dage. Det gør jeg fordi det er DIY-indlæg og at jeg bliver nødt til at lave nogle af de DIYs før tid. Jeg ved endnu ikke hvor travl min December bliver, og for ikke at misse dage i Julekalenderen, så laver jeg gerne noget af det før tid. Det giver en smule ro og jeg ved at mine planer bliver til noget.
Det kan selvfølgelig også være indlæg hvor jeg tipper jer om ting jeg har købt. Dem kan jeg også godt finde på at skrive et par dage før de faktisk bliver udgivet.

● Jeg har ikke noget imod at springe nogle dage over - altså have dage hvor der ikke kommer nogle indlæg herinde - men jeg er ikke meget for at have for mange indlæg pr. dag. Derfor kan jeg godt finde på at udgive indlæg flere dage efter at jeg har skrevet dem. Simpelthen for at sprede dem lidt ud og undgå dage hvor der bliver for mange.

● Jeg går måske liiiiiidt for meget op i mine billeder til bloggen. Jeg er selv en person der bliver tiltrukket af billeder og jo mere tilfredsstillende de er at kigge på, jo mere interesseret er jeg i at læse et indlæg på en anden blog. Derfor går jeg også meget op i at mine egne billeder også er gode og kan tiltrække folk til mine indlæg. Ikke sagt at jeg ikke tager hurtige mobil-billeder der ikke er opsatte - for det gør jeg også - men jeg vil helst have at det ser godt ud. Derfor er jeg også typen der konstant er på udkig efter ting jeg kan tilføje baggrunden eller området omkring de ting jeg vil tage billeder af. Så jeg kan finde på at købe kager, lys, dekorations ting, blomster, slik, drikke osv udelukkende til pynt på billeder. Yup.. Jeg ved det er lidt overdrevet, men.. det fungerer altså! Den respons jeg får på mine billeder er det hele værd. Og jeg lader jo ikke tingene gå til spilde. Jeg bruger dem jo bagefter, spiser og drikker de ting jeg køber og genbruger pyntegenstande efterfølgende til andre billeder. Og jo der er også nogle ting som jeg aldrig kommer til at bruge igen, men så er det måske noget jeg har købt på eBay til 5 kr eller noget i den retning. Men ja.. Jeg er altså typen der køber "pynt" til mine billeder.

● Jeg planlægger også billeder til Instagram, så de passer til de billeder der kommer på bloggen de pågældende dage. Og disse billeder går jeg også lidt meget op i. Jeg har ikke noget imod at poste tilfældige billeder fra mobilen, men jeg vil gerne have at det alligevel ikke bliver alt for rodet stilmæssigt derinde. Selvfølgelig er det stadig en personlig Instagram profil, men jeg synes godt det alligevel må se lidt godt ud.

● Jeg er blevet spurgt mange gange om hvorfor jeg skriver navn og laver vandmærker på mine billeder. Det er åbenbart noget der irriterer visse personer. Men jeg gør det simpelthen fordi folk har det med at stjæle mine billeder og bruge dem selv uden credit. Mange påstår såmænd at det er dem selv der har taget dem. Det er pænt frustrerende, så derfor skriver jeg både mit brugernavn og har vandmærke på mine billeder på Instagram, og billederne her på bloggen har mit vandmærke på. Det forhindrer jo selvfølgelig ikke i at folk stadig nakker mine billeder, men det har alligevel hjulpet en del allerede.

● Jeg er flere gange blevet tilbudt at blive en del af forskellige netværker for bloggere, men jeg er endnu ikke stødt på et hvor man ikke på den ene eller anden måde sælger sin sjæl. Jeg vil have mulighed for at være 100% ærlig, kalde en skovl for en skovl, skrive at jeg ikke synes om et produkt hvis jeg ikke synes om det, have frie tøjler når det kommer til bloggens design og reklamebannere og så vil jeg ikke have nogle begrænsninger. Dét synes jeg ikke jeg har kunne få opfyldt nogle af de steder jeg har været i kontakt med. Derfor er jeg endnu ikke en del af noget netværk, og jeg er faktisk ret godt tilfreds med det. For selvom jeg ikke er en del af et, så bliver jeg stadig kontaktet af firmaer og brands der vil lave et samarbejde. Samt jeg selv har lov til at kontakte nogen hvis jeg skulle være interesseret i det.

● Og når vi nu er ved samarbejde med brands og firmaer så er jeg en af de bloggere der ikke bare siger ja til hvad som helst. Jeg er ikke så hungrende efter bare at få ting hele tiden. Hvis jeg ikke har interesse i produktet, ikke selv ønsker at bruge det eller på forhånd ved at jeg ikke vil kunne lide det, så siger jeg altså nej tak. Jeg tager ikke imod ting bare for at få mest muligt hjem. Jeg vil hellere sige nej tak end at være utroværdig over for mine besøgende fordi jeg føler mig tvunget til at skrive rosende ord om de produkter jeg får tilsendt. Jeg er ikke grådig og synes faktisk det er pænt ucharmerende og uærligt hvis bloggere er det. Så hvis jeg laver et samarbejde, er det fordi jeg har kunne se en mening med det.

_______________________________________________________________

Nogle af disse punkter har jeg haft skrevet om før, men jeg tænkte at jeg alligevel lige ville tilføje dem til denne liste. I er altid velkommen til at spørge ind til ting hvis der er noget I gerne vil vide. Men nu har I i hvert fald fået et lille indblik i hvad jeg laver i forbindelse med bloggen, og hvad jeg gør for at få de resultatet I ser herinde. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)