Så blev der pyntet op til Jul i GiZPlaza!

Jeg har i løbet af de sidste 3-4 uger faktisk gået og pyntet mere og mere op herhjemme. Det var til at starte med faktisk kun fordi jeg lige skulle tjekke hvor Juletræet skulle stå i år, nu hvor jeg har fået mig en lækker lænestol i stuen. Så jeg var lidt i tvivl om hvor Juletræet skulle stå, og om det kunne stå samme sted som det plejer eller om det skulle flyttes. Samt at jeg har lavet nogle små ændringer i min stue/indretning visse steder, som har gjort det muligt at pynte lidt ekstra op. Så jeg slæbte lidt af min pynt op i lejligheden og testede lidt ting af. Og så gad jeg faktisk ikke at slæbe det ned igen. Så jeg startede tidligt med Julepynten i år. *Hehe* Men i dag har jeg fået det sidste af det jeg gerne vil have fremme i år op. Om der kommer mere senere ved jeg ikke, men det kommer an på om jeg støder på noget pynt jeg bare må eje! :D

Der er lidt ting hist og her, som I kommer til at se nærmere på i løbet af Julekalenderen her på bloggen. Det er nemlig nogle af mine DIY-projekter for denne Jul, såå.. det håber jeg at I tager godt imod. I får 24 DIY-indlæg og jeg glæder mig til at vise jer dem. Der ligger utroligt meget arbejde i det, men jeg synes det er det værd. Elsker at kunne bruge nogle af mine egne kreationer i hjemmet og vide at ingen andre har det.

Men i dag er det altså min Jule-oppyntning det handler om. Og den kan I se her:

(Undskyld for nogle ret utydelige billeder. Ulempen ved mørkere dage.)
(Ja jeg ved godt at min lille kalender er et par dage foran, men skulle lige bruge den til et billede. Fik ikke rettet den til da jeg tog disse billeder.)

(Der blev lige smækket lidt gaver under træet også)
Så nu er jeg sådan set klar til at December starter. Nu kan jeg koncentrere mig om at nyde den. ;)

2 kommentarer:

 1. Ej hvor ser det bare hyggeligt ud. Den "kamin" du har rundt tv'et hvor har du den fra? Den er virkelig fin 😍

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. :D
   Well... Den har jeg selv lavet. :) Der kommer en DIY på bloggen i starten af December som en del af min Julekalender. ;)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)