#BlogXMas - DIY: Dekorer dine stearinlys

Jeg har ikke nogen Juledekoration i år. Mest fordi jeg ikke gad rode med gran og ler og have Cosmo til at kravle rundt i den fordi den dufter godt. Sidste år havde jeg grannåle over det hele fordi han flænsede dekorationen. Jeg kunne selvfølgelig godt have lavet en super simpel en i år, men ville i stedet prøve at dekorere nogle lys. Da jeg gerne vil undgå brandfare så har jeg købt nogle batteridrevne lys i IKEA. Jeg har også led-fyrfadslys, men dem har jeg i lanterner, så de er ikke med i denne DIY. Til denne har jeg brugt lidt bloklys og slanke stearinlys.

På billedet her ser I lidt af de materialer jeg har brugt. Batteridrevne lys, syltetøjsglas og fyld, snore og bånd, falske bær, gran og bånd og tråd med blade, nogle prismer og nogle voks-stempler jeg har lavet i hvid voks. Til de voks-stempler skal man bruge voks og stempel, som man fx. kan købe i Søstrene Grene og Panduro. Jeg lavede dem på bagepapir så jeg kunne pille dem af igen og bruge dem som "vedhæng" på mine lys. Synes det giver en rigtig god effekt, og hvis man bruger rød i sine dekorationer og pynt, så kunne et klassisk rødt voks-stempel være rigtig fint.

Og så er det jo bare at få dekoreret de glas, vaser og lys som man gerne vil benytte. Og hvis I spørger mig, så må det meget gerne variere lidt i de ting man sætter på. Det behøver ikke være ens det hele. Så skift lidt imellem de ting I bruger og påfør det lidt anderledes fra lys til vase. Alle mine lys og stager er dekoreret forskelligt og det ser skide godt ud når det hele står samlet.

Perfekte lys til Julebordet og til dekoration af dit hjem. :D


Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)