#BlogXMas - DIY: Få styr på bestikket til Julebordet

Jeg er en af de typer der elsker at dekorere bordet fint når man skal fejre noget specielt. Og da det nu er dagen før Juleaften, så tænkte jeg, at man da lige kunne få lavet nogle af de sidste dekorationer/ting til Julebordet. I dag blev det til bestik-holdere og dem kan man selvfølgelig lave på mange forskellige måder. Jeg har lavet dem i pap/papir og en enkelt med noget af det tråd jeg havde tilbage med blade på. Synes selv det ser super fint ud på Julebordet med lidt forskellige bestik-holdere, så i dag har jeg lavet 4 forskellige slags.

Til disse skal I bruge lidt forskelligt farvet papir eller karton, lim eller dobbeltklæbende tape, en saks og eventuelt en blyant. Og så kan man altid finde inspiration på Google hvis man er i tvivl om skabeloner osv. Jeg har dog valgt at gøre det i frihånd, så det er lidt op til hvad man selv er mest til.

Jeg har som sagt lavet min skabelon i frihånd og I kan på billederne se formen på den "holder" som man kan lave til mange forskellige motiver. Jeg har valgt at lave Julemandens mave og en snemands. Derfor er det i hvidt og rødt papir. Dog kan man lave lige nøjagtig hvad man selv har lyst til. Har man et farveskema man går efter, så gør man det jo bare i de farver, og man kan også lave det i grønt papir og lave en af Julemandens alfer. Men igen der er så mange muligheder lige med den skabelon, så det er bare med at være kreativ.

Jeg valgte også at prøve at lave en kagemand der krammer bestikket, og synes faktisk den er blevet super sød. Igen er det en fritegning. Sørg for at armene bliver en smule for lange, så de kan nå rundt om bestikket. Og den har jeg så lavet detaljerne på med en hvid kuglepen. Man kan sagtens klippe små dele ud og klistre på, men det er nu nemmere med en hvis tush eller kuglepen.

Og så har man pludselig nogle søde bestik-holdere der kan give lidt ekstra dekoration på bordet. :)


Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)