#BlogXMas - DIY: Smukke Julekugler

Sidste år fik jeg et par klare og tomme julekugler af min søster i pakkekalender, og i år besluttede jeg mig for at tage dem i brug. Jeg havde også selv bestilt nogen bare i en mindre størrelse. I dag vil jeg vise jer hvordan jeg har valgt at dekorere dem, så de passer ind i den stil jeg gerne køre med i Julen.

Julekuglerne er købt på eBay og kan fås i mange forskellige størrelser. Jeg har 6 store og 5 små. Her ser I hvad jeg har valgt at putte i og udenpå dem. Super simpelt men stadig rigtig fint og festligt.

Jeg er så heldig at have en eucalyptus plante som klarer sig rigtig godt, og derfor har jeg også mulighed for at klippe et par grene af den en gang imellem. Og det er netop et par grene af den jeg har brugt til nogle af kuglerne. Jeg kunne sagtens have nøjes med dem, men jeg synes også der skulle lidt glitter i kuglerne. Jeg er jo lidt af en glitterfreak, så det var et must for mig.

Jeg har også set billeder af julekugler med en "smeltet snemand" i på nettet, og jeg ville gerne have sådan en enkelt kugle i år. Jeg har fundet et par små grene til armene og så er sten og gulerod lavet i cernit. Den "smeltet sne" er sukker. Jeg forsøgte med falsk sne i starten, men det fungerede slet ikke, så hvis I prøver dette så vil jeg foreslå sukker.

Jeg har ikke noget gran i år, så jeg har været henne og klippe et par grene af mit falske juletræ der står nede i kælderen. Det plejer at stå på altanen, men i år valgte jeg at droppe det. Et par af mine kugler har så fået en lille grangren i samt et par falske vinterbær. De er blevet ret fine og disse holder i mange år. Det er fordelen ved falske materialer. ;)

Jeg havde også lidt snefung klistermærker i overskud i år, så dem valgte jeg også at dekorere et par kugler med. Elsker looket af disse og de glitrer rigtig fint i lyset både om aftenen og om dagen når solen skinner. Helt klart en julekugle jeg kan anbefale jer at lave. Disse kan genbruges hvis man vælger at ændre på dem og det er jeg stor fan af.

Sidst men ikke mindst, så har jeg også valgt at lave et par kugler med nogle fine hvide fjer. For engle hører jo Julen til så det var ret oplagt. Og det er super fint og giver et lækkert blødt look til ens julepynt. Man kan vælge at putte perler, glitter og andet "engleagtigt" i også, så det er egentlig bare op til en selv hvor meget man ønsker at putte i.

Det var mine hjemmelavede julekugler i år. Har valgt at holde det meget simpelt og neutralt - blandet med lidt naturligt. Elsker looket af dem og havde jeg et stort juletræ stående, så havde jeg helt sikkert bestilt flere kugler hjem og fyldt træet op med dem. Kan varmt anbefales. Og det er en nem måde at gøre det 100% personligt på. En god idé til hele familien. Lav jeres egne julekugler og hæng på træet.

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)