#BlogXMas - DIY: Mobil Covers

Jeg har ingen Julecovers til min nuværende mobil - en Huawei P9 Lite - så jeg var på udkig efter nogen på eBay. Men fandt ikke rigtig noget jeg synes om. Så jeg besluttede mig for at prøve at lave nogle selv. Det krævede dog at jeg havde et gennemsigtigt cover, så det bestilte jeg hjem. Så kan man nemlig altid skifte "indersiden" ud. Altså den inderside man selv laver.

Og i dag har jeg lavet tre som jeg vil vise jer i dag. :)

Det første man skal have lavet er selvfølgelig en skabelon. Brug et cover til at tegne efter, og så kan du lave en skabelon i noget karton. Så er det bare med at være kreativ.

Det første cover er super simpelt. Jeg har nemlig kun brugt noget overhead-plast og nogle klistermærker. Der er ikke så meget at skrive om lige netop dette cover, men synes selv det er super lækkert og skønt med noget simpelt og glitrende. :D Og så elsker jeg jo snefnug, så dette "cover" er perfekt til mig. Og ja min mobil er hvid, men snefnuggene kan stadig ses, og glitteret funkler fint i lyset. Så dette skal jeg nok få brugt en del hele Vinteren.

Det næste cover her er en fin lille kagemand. Eller kage-mobil. Med et bidemærke i hjørnet. Papiret jeg har brugt til selve "baggrunden" er noget papir med pergament-design. Tænkte det var perfekt til netop dette cover. Derudover har jeg lavet glasurdetaljerne i noget karton og farvet og hvidt printerpapir. Igen super simpelt. Og for at give "kage"-delen noget dimension har jeg med en lys og mørk brun farveblyant lavet en skygge hele vejen rundt i kanten - pånær der hvor biddet er. Og så skal de små dele bare limes på. Og så har man et fint kagemand-cover.

Det sidste cover er også ret simpelt, men det er mange små dele der skal sættes på. Her har jeg igen brugt noget overhead-plast og noget grønt og rødt printerpapir. Jeg har tegnet nogle kristtjørn blade og klippet dem ud og også lavet en masse små runde røde prikker. De limes på overhead-plasten og til sidst laves der et par detaljer i bladene og på bærene. Og så er det færdigt.

Jeg er super tilfreds med alle tre covers, og jeg synes slet ikke at Julen er lang nok til at få brugt dem i. Men heldigvis man to af dem bruges det meste af vinteren, så der skal nok være en chance for at få skiftet lidt imellem dem.

Hvad siger I? Kunne I finde på at lave nogle selv til jeres mobil?

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)