Nyt Køb : Duftolier fra Ashleigh & Burwood

Siden jeg købte min olie-lampe og tilhørende duftolier af brandet Ashleigh & Burwood, så har jeg virkelig fortrudt at jeg ikke købte olien "Garden Mint" med hjem. Har tænkt på den lige siden, og nu skulle det altså være! Jeg havde nemlig set at der nu også var et sæt med Jule-dufte, og dem ville jeg virkelig gerne prøve. Desværre var fragtprisen fra England til Danmark virkelig høj (Fordi det er olier). Jeg blev også lidt ked af at se, at jeg ikke kunne købe dem hos CPHBliss. Derfor valgte jeg at skrive til Tine. (Kvinden bag dette site - som jeg personligt mødte på messen. *Se dette indlæg*)

Efter lidt snak frem og tilbage bestilte hun Jule-sættet hjem til mig og jeg smed en bestilling afsted hos hende. Jeg skulle selvfølgelig have "Garden Mint" hjem og det omtalte Jule-sæt. Og så blev jeg også nysgerrig efter at prøve "Ice Spa", da den lyder ret lækker.

Christmas Spice er en tung duft der dufter utroligt meget af appelsin og varme krydderier. Forestil dig en appelsin med nelliker der hænger over radiatoren og udgiver en varm og krydret duft. Det er præcis sådan denne dufter. Det er mange år siden jeg har haft fornøjelsen af den duft, så den er jeg faktisk overraskende glad for at have i dette sæt. Det er ikke en duft alle vil synes om, men jeg synes den er ret lækker.

White Christmas er en lidt sød men stadig okay krydret og varm duft. Man kan godt fornemme at der er nogle noter af noget rose, men også af karamel og vanilje. De dufte blandet sammen med noget muskus er overraskende lækker. Troede faktisk at den ville blive for tung og kvalm, men den dufter ret godt. Er lidt overrasket over at jeg er så glad for denne, men duften har en virkelig skøn varm duft. Perfekt til en hyggelig aften med gløgg og æbleskiver.

Winter Forest er en meget speciel duft. Den dufter meget af granskov, men så sandelig også af bål. Den minder mig om en spejderlejer jeg var på da jeg var mindre, hvor vi smed gran og fyretræ på bålet. Det er den duft jeg synes denne minder om. Igen ikke en duft der er for alle, men den... jeg synes faktisk ret godt om den.

Garden Mint er en meget frisk duft som dufter af en grøn og frodig have med hint af pebermynte fra et køkkenbed. Når jeg dufter til denne, så tænker jeg straks på et stort køkken fyldt med krydderurter og frisk Sommerluft. Åhhh den er fantastisk. Den er perfekt til køkkenet, men jeg har så lille en lejlighed, så uanset hvor jeg har den stående, så kan den duftes over det hele. Er så glad for at jeg endelig fik købt mig denne.

Ice Spa er en igen en meget frisk duft, men mere en.... ren duft. Den minder mig om en spa, som den jo også hedder. Skøn duft. Jeg elsker i forvejen dufte som "Clean Cotton" og hvad de andre nu hedder, så denne falder helt i min smag. Er super glad for at have købt den med hjem, og den skal helt sikkert bruges når jeg trænger til den helt rigtige rene og friske duft i mit hjem.

Jeg havde virkelig frygtet at Jule-sættet ville indeholde for tunge dufte til mig, men.. jeg må sige at jeg er virkelig blevet positivt overrasket. Jo de er tunge, men jeg synes personligt ikke at det er for voldsomt. Og at de dufter så meget af Jul er bare perfekt! Jeg er glad for at jeg tog chancen og kontaktede Tine, og at hun så var så sød at bestille sættet hjem til mig. Skal helt sikkert holde øje med hvad der ellers bliver lavet af dufte fremover.

Og lige en sidste tak til Tine fordi hun smed en Poo-Pourri spray med i min bestilling. *Hehe* Havde faktisk overvejet at prøve at købe en, men kom fra det igen. Men helt sikkert et spændende produkt, som jeg godt kunne finde på at købe flere af fremover. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)