#BlogXMas - DIY: Simpel Vinter Uro (Krans)

I dag har jeg endnu en krans til jer. Denne gang er det en Vinter uro som jeg gerne ville lave til loftet inde i stuen. Den er også meget simpel og man kan selvfølgelig bruge lige præcis de vedhæng man selv ønsker. Jeg har valgt hvide fjer og prismer, da det er noget jeg personligt selv elsker at bruge og som jeg synes er super fint og passer perfekt ind i min stil. Og så er der noget frost over det, og det er præcis det jeg ønsker.

Til denne krans har jeg brugt en stålring, som jeg har købt i Søstrene Grene, noget silkebånd, en ståltråd med blade på, prismer, fjer og fiskesnørre.

Jeg startede med at vikle noget silkebånd om stålringen. Man behøver det ikke, men jeg synes det giver et rigtig fint look, samt det derved er nemmere at binde ting på og at de ikke derefter glider frem og tilbage på ringen. Derefter blev der viklet lidt af ståltråden med bladene på omkring. Det får kransen til at ligne en krans lidt mere. Jeg valgte også at binde lidt sløjfer på for at gemme samlingerne og for at give lidt mere "fyld" på selve kransen.

Til sidst skulle der prismer og fjer på. Man kan også vælge at tilføje nogle julekugler. Det kunne se super godt ud. Jeg har brugt fiskesnørre for at gøre trådene mere "usynlige" og får prismerne og fjerene til at "svæve" under kransen. Længderne varierer selvfølgelig for at give et mere tilfældigt look. Og sidst men ikke mindst, så bliver der bundet fire snore på kransen så den kan komme op og hænge. Og så er den færdig! Den er super fin og det ser rigtig godt ud når aftensolen fanger prismerne og sender regnbuer ud rundt i stuen inden mørket kommer.


Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)