#BlogXMas - DIY: Simpel og dekorativ Julekrans med lys

Jeg har i noget tid synes der manglede noget over min nye kamin omkring TVet. Overvejede et spejl, men da jeg har et over sofaen og ikke ved hvor længe jeg skal have kaminen stående, så ville det være dumt at have et der. Såå... jeg besluttede mig i stedet for at lave en lille simpel men fin krans til væggen. Og jeg havde også et lille hjortehoved, jeg kunne bruge, og det giver mig faktisk lidt Svensk Vinterhyttevibes. *Hahahahah* Og kransen skulle selvfølgelig hænge om halsen på den.

Det eneste jeg har brugt til denne krans er en blomsterkrans, noget bånd med blade, nogle falske vinterbær og en fin lyskæde. Alt er købt på eBay så det har været super billigt.

Det første jeg gjorde var at fjerne de blomster der sad på blomsterkransen. Det er nemlig kun selve kransen og det tilbageværende bånd med blade jeg skulle bruge.

Jeg synes ikke det var nok med det bånd der allerede var på, så jeg tilføjede noget mere i en lidt mørkere grøn. Det gør både kransen en smule mere fyldig men også mere.... virkelighedstro.

Da det er en Vinterkrans og jeg gerne ville have lidt mere fyld på, så besluttede jeg mig for at tilføje nogle vinterbær. Disse kan fås i flere forskellige farver, men den hvide er mere mig og perfekt til denne simple og meget Skandinaviske krans.

Og sidst men ikke mindst, så skulle der en fin lille lyskæde på også. Det behøves ikke, men jeg synes det tilføjer lidt ekstra hygge når den hænger over kaminen. Perfekt!


Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)