December i min Bullet Journal

Jeg har i et par dage nu forsøgt at tage nogle gode billeder af December i min Bullet Journal, men dagslyset har simpelthen været så elendigt og mørkt, så det har ikke lykkedes mig. Derfor må I nøjes med disse, som var de første jeg forsøgte at tage med nogle lamper tændt. :P

Layoutet for denne måned minder meget om sidste måneds, men denne gang har jeg valgt at inkorporere Julekalenderen hver uge også. På denne måde har jeg mere styr på hvilke indlæg der skal på hvilke dage, og jeg kan krydse dem af efterhånden som de bliver udgivet.

Farverne har jeg "trukket ud" af den washi-tape jeg har brugt denne måned, og jeg har valgt at lave to meget simple Juletræer på den første side, da der var meget luft. Jeg ville egentlig gerne have skippet det kreative denne måned også, men det store hul irriterede mig, så jeg lavede hurtigt et par træer. Og nu hvor jeg sidder og skriver dette indlæg, så har jeg selvfølgelig en masse idéer til andre ting jeg kunne have lavet der. Typisk. :P

Jeg har valgt at tvære Julekalender-sektionen ud, så jeg ikke afslører hvad der kommer på bloggen. Der skal nok være nogen der stadig kan tyde det en smule, men det går nok. ;) Men jeg har som sagt igen denne måned valgt at gøre det super simpelt med en smule farve. Det er faktisk noget jeg er gået hen og er blevet ret så glad for, så jeg tror det ender med at blive min stil i det nye år også. Måske med en smule ændringer hist og her, men nu må vi se hvordan det ender ud med at blive.

Men ja.. Dette er så December i min BuJo og derfor også den sidste måned dette år. Tiden er gået stærkt! Men jeg håber I vil nyde Julekalenderen på bloggen og så må vi se hvad jeg finder på i min Bullet Journal i det nye år. :D


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)