#BlogXMas - DIY: Krans til hoveddøren

Jeg har brugt den samme krans de sidste par år, og I år trængte jeg altså til lidt forandring. Jeg kunne dog ikke finde en med "sne" på, så jeg måtte genbruge den jeg havde i forvejen. Og så skulle der bare noget andet dekoration på. Og denne gang skulle det være mere simpelt og lidt mere nordisk i stilen.

Jeg skulle altså bruge en krans, en fin sløjfe, nogle grankogler, en saks, noget snor og nogle falske bær. Alt er noget jeg tidligere har brugt, så det er udelukkende genbrug.

Jeg har valgt at fokusere på den nederste del af kransen. Alt er fastgjort med snor, da jeg ikke ønsker at nogle af delene skulle falde af hver gang jeg åbner og lukker døren. Det betyder også at det gør det nemmere at fjerne tingene igen, når jeg eventuelt ønsker at ændre den de næste par år. Og så er der intet der går i stykker i processen. Og her er så mit endelige resultat. :D


Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)