Hvad vil jeg gerne nå i December måned?

Som mange af jer nok ved, så er jeg typen der skriver mange lister. Og det er især "slemt" i Julen. Så mange ting jeg gerne vil huske, gerne vil nå og gerne vil prøve. Altså alt for mange lister faktisk. Men jeg er nødt til det. Ellers glemmer jeg det hele. Yup. Jeg har en hukommelse som en si.

Men I dag vil jeg altså dele en af mine lister med jer. Nemlig min lille hyggelige "Hvad jeg gerne vil nå i December"-liste. Jeg satser ikke på at kunne krydse alle ting af på den, men den kan da være med til at minde mig om de ting jeg gerne vil prøve at nå. Det er en blanding af små ting - som jeg egentlig gør i forvejen, men gerne vil gøre noget mere i December - nogle praktiske ting og nogle ting som jeg.. lidt har "glemt" alt om med tiden? Well.. Under alle omstændigheder, så er det en hyggelig liste jeg dagligt kan kigge på og minde mig selv om. :)

_ Gå en tur ned i byen om aftenen for at kigge på den smukke Julebelysning.
_ Se en masse Julefilm.
_ Skifte min ringetone til en Julet en af slagsen.
_ Forsøge at se aftenens afsnit af Julekalenderen på TV2 hver dag.
_ Drikke en masse gløgg.
_ Lave en playliste på Spotify med Julemusik.
_ Klargøre min Bullet Journal til det nye år.
_ Forkæle mig selv med en masse ansigtsmasker og fodbad.
_ Læse nogle Jule-bøger.
_ Langt om længe nyde nogle gode Jule-øl.
_ Fylde fryseren med æbleskiver, så jeg har aftensnacks til hele måneden.
Det var min "Bucket List" til December måned. :) Har I selv en denne måned? Hvis ja, hvad er der på den? ;) I må have en god start på ugen.

2 kommentarer:

  1. Det er bare sådan et sødt indlæg..
    Kunne godt overveje at lade mig inspirer og lave mit eget indlæg.

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)