Nyt Køb : "Marvelous Berries" fra Yves Rocher - *Limited Christmas Edition*

Så er det blevet tid til at kigge nærmere på den anden Jule-version, som Yves Rocher er kommet ud med denne Jul. Den første der hedder "White Vanilla" kan I læse om her. Denne hedder "Marvelous Berries" og dufter som sagt at bær. De har før lavet bær-dufte i deres Jule-kollektioner og det er desværre ikke dem alle der er lykkedes dem så godt. Derfor var jeg også en smule nervøs for denne, men den har faktisk en skøn syrlig duft af bær samtidig med at der er noget varmt over den. Det er lidt svært at forklare. Men den er gudskelov ikke forfærdelig. Den dufter faktisk en smule af en af de Jule-varianter The Body Shop havde ude forrige år. En variant de faktisk har valgt at bringe frem igen i år. Så der er rig mulighed for at få produkter med duft af røde bær fra begge brands. Jeg har ikke selv noget af den fra The Body Shop, men ved den var ret populær. Jeg var mest til æble-variationerne de sidste par år, så jeg veg faktisk udenom de andre. I år har jeg dog valgt at prøve denne.

Som sagt så er det en ret behagelig duft af bær og jeg har igen købt læbepromade - igen ikke lige noget jeg står og mangler, men den skulle da lige prøves - en shower gel, en håndcreme - min samling er efterhånden ret stor - og to håndsæber - en til både køkken og badeværelse. Også med denne har de andre produkter, men som jeg også skrev i det andet indlæg så får jeg ikke brugt lotions, jeg har rigeligt med body scrubs og en Eau de Toilette i denne ville nok være en smule for meget. Såå.. Jeg har valgt at holde mig til disse produkter.

Og det var så Jule-varianterne fra Yves Rocher denne Jul. Igen - Jeg er utroligt spændt på at se hvad de finder på til Jule kollektionen næste år. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)