Manglende pakker og uheldigt vejr

Hvor jeg dog hader at vente. Det kribler overalt i disse dage, fordi jeg stadig venter på at modtage min Harry Potter GeekGear box. Den plejer ikke at komme helt så sent, og det er tortur at se alle andre modtage den og ikke selv kunne røre ved de lækre ting endnu. Og jeg har endnu ikke set én eneste person med en Slytherin box. Argh! Og jeg er især spændt på at modtage den fordi jeg fra nu af har besluttet mig for at lave en unboxing video til det indlæg hvori jeg skriver om boxen hver måned. Så nu må den altså godt snart dukke op! Senest i morgen tak!

Bloggen har også været nede det meste af formiddagen i dag. Det var dog en fejl, og den blev forholdsvis hurtigt rettet, men hold da op hvor er min tålmodighed på prøve lige pt. Eller... jeg har ingen tålmodighed, så det er nok derfor at det næsten går fysisk ondt på mig. *Hehe* Men mit hjertebarn er online igen og jeg kan få kigget lidt på nogle indlæg jeg skal have skrevet i den nye måned. Håber de bliver til noget og at det bliver godt.

Det er satme også begyndt at sne igen! Hvis ikke det var fordi jeg skal så mange ting uden for hjemmets fire vægge denne uge, så ville det ikke gøre mig noget, men øv altså. Det bliver en kold fornøjelse, og jeg er ikke blevet rask endnu. Slås stadig med en smule feber om aftenen, snot og propper i ørerne. Øv øv øv og atter øv.

Nå, men jeg skal da i det mindste ikke ud af døren i dag, så jeg vil skrue lidt ekstra op for varmen, pakke mig ind i alle mine tæpper og så vil jeg sidde og læse lidt. Og kryds endelig fingre for at jeg snart modtager nogle af mine pakker som PostNord åbenbart gerne vil holde lidt ekstra længe på. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)