Brunch, Messe og Genbrugs Hunting på en og samme dag

Jeanette og jeg havde aftalt at skulle ses i går, da vi havde nogle fribilletter til Bolig og Livsstilsmessen i Marienlyst Messecenter. Vi er blevet ret glade for at besøge den slags messer så selvfølgelig skulle vi også forbi denne. Men inden vi tog derud, havde vi besluttet os for at tage forbi Café Cuckoo's Nest for at spise os en stor brunch. Og hold da op hvor var det lækkert! Det er helt klart ikke sidste gang jeg er forbi dem, og næste gang skal jeg helt sikkert have en af deres milkshakes. Jeg har længe drømt om at prøve sådan en, så det bliver det næste der skal nydes inde hos dem.

Og så gik turen ellers ind til messen. Jeg vidste ikke helt om denne var noget for mig, da billederne jeg fandt på Facebook ikke helt var så spændende. Men jeg blev nu alligevel positivt overrasket. Der var nogle ret lækre boder og jeg forelskede mig i alt for mange ting. Massage-sager, lækre træborde, skønne nips-ting, kager, chokolade, rom og et virkelig fint book seat. Den sidste ting er noget jeg helt sikkert skal have undersøgt noget mere omkring, for hold da op hvor jeg fortryder at jeg ikke fik den købt. Den er et must for en læsehest som mig, så det kan være I ser den på bloggen her en dag samt på en masse billeder på mine sociale medier.

Jeg stødte også på en person, som vi mødte på Livsstils Messen ved Valdemars Slot sidste Sommer. Dengang fik jeg et produkt jeg skulle teste i forbindelse med min psoriasis, men på daværende tidspunkt var jeg igang med behandling, så jeg synes ikke det var oplagt at teste den der. Jeg ville nemlig ikke kunne vide om det var min behandling eller produktet der gjorde forskellen hvis der skete noget. Derfor har jeg haft det på standby. Men nu hvor OUH har fucket godt og grundigt i det, så er jeg ikke i behandling og derfor er det et godt tidspunkt at få det testet af nu. Jeg har faktisk snakket med både min søster og Jeanette om det, og vupti! Så dukker kvinden op på denne messe også. Og hun kunne huske mig. Jeg fortalte hende at jeg har planer om at teste den over den næste måned nu her og så vil jeg skrive om det her på bloggen. Så hold øje med det.

Udover det produkt, så stødte jeg faktisk på en ny person i går som endte med at give mig et produkt til test også. Også i forbindelse med min psoriasis. Jeg havde slet ikke forventet det, så jeg blev faktisk lidt paf. Men det skulle være godt til ansigtet, så planen er at jeg bruger produktet fra sidste Sommer på kroppen og så bliver det andet her brugt i ansigtet. På den måde kan jeg finde ud af hvordan de hver især virker og om det er noget jeg kan anbefale andre med psoriasis.

Da vi var færdige derude havde vi snakket om at besøge et retro loppemarked, men tiden var løbet fra os, så vi besluttede os for at holde os til et besøg i Genbrugshallerne. Jeg elsker sådanne store loppemarkeder og jeg finder altid noget lækkert. Denne gang var jeg på udkig efter noget bestemt og valgte at holde mig til det. Jeg var ikke sikker på at jeg ville finde noget, men jeg var nu alligevel lidt heldig. Jeg fik faktisk købt mere end forventet i går. Fordi vi var nemlig også forbi Bilka og Bazaren. Og Bazaren var lidt af en spændende oplevelse denne gang. Det er egentlig sket alle de andre gange jeg har været derinde også i den ene eller anden grad - der bliver altid flirtet med mig. *Haha* Denne gang var det åbenbart mine øje der var en der forelskede sig i. Det er et farligt sted for mig at komme. Man ved aldrig hvad der sker. :D

Men ja... Her ser I lidt af det jeg fik med mig hjem i går.

Amagerhylden var den jeg var på udkig efter i genbrugeren. Jeg ville gerne have en der var super simpel, ikke for stor og med tre hylder. Og det må man sige at jeg fandt. Den er dog ikke en skønhed, men det betyder ikke det store for mig. Den kostede 35 kr og den skal nok blive fin når jeg får den fikset og sat op og fyldt med mine krystaller.

Lyskæden er en jeg har været på udkig efter i evigheder. Dette er dog en billig version, men den er ikke med en sort ledning, og det er præcis det jeg ville undgå. Så den er perfekt - og på batteri. Jeg gav 79 kr for den på Livsstils Messen og jeg synes faktisk den er rigtig fin.

Og så fik jeg langt om længe fingrene i flere af disse Chai Latte med Choko Orange fra Fredsted. Yes!!! Jeg har jo ikke kunne få fat i dem her i Faaborg, så da vi alligevel var i Bilka, så måtte jeg se om de havde flere. Der var to og Jeanette fik mig hurtigt overtalt til at købe dem begge. :P Disse koster pt. 20 kr stykket.

Derudover fik jeg købt lidt snacks til i dag. En ananas i Bazaren og lidt søde sager i Bilka. Nu skal der satme bare slappes af resten af dagen. For jeg er godt træt og kan godt mærke at jeg ikke er kommet helt ovenpå influenzaen endnu. Men jeg skal nok bare lige bruge et par dage, så er jeg klar igen. Og Jeanette. Mange gange tak for en super hyggelig dag. :)

Jeg smutter. Ha' en god Søndag alle sammen!

3 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)