Marts i min Bullet Journal - Harry Potter Tema

Marts måned er "House Pride"-måned når det kommer til Harry Potter. Derfor ville jeg også gerne lave et layout i min Bullet Journal hvor jeg brugte min tildelte afdeling af Hogwarts som tema - Jeg er i Slytherin. Jeg havde desværre ikke noget washitape i den rigtige farve med hvide eller grå striber, så jeg måtte ty til noget karton og en hvid kuglepen. Det er ikke blevet perfekt, men det fungerer okay.

Jeg har valgt at holde det ret simpelt denne måned også, men alligevel med en masse Harry Potter krydseduller. Min månedsoversigt er blevet det mest kreative denne måned. Her har jeg valgt at gøre det på samme måde som i Februar, og har denne gang valgt at det skal ligne overfladen af en bordplads med en masse Harry Potter relaterede ting på. Der er en kuffert, en skriftrulle, nogle reagensglas, en plante, en tryllestav, en heksegryde med en giftig bryg i, blæk og fyldepind, stearinlys, bøger og så et tørklæde med mine farver. Tryllestaven har fremkaldt en patronus, som selvfølgelig er en ræv. Jeg er blevet ret glad for denne side.

Fordi jeg ikke har en ekstra side til min månedsoversigt, så har jeg valgt at mine små lister kom på en lille smal indsats-side. Lidt som på den måde jeg lavede min doodle-challenge sidste måned (Som jeg forresten gik ret hurtigt død i, fordi det var for meget arbejde med de dumme blade omkring felterne. *Hehe*), og dette fungerer overraskende godt. Det fylder ikke ret meget, og jeg ender ikke ud med for meget spildplads.

Jeg har igen valgt at holde en uge pr. side - selvom det gør det en smule presset layout-mæssigt - men jeg synes nu alligevel det er blevet ret godt. Om det så kommer til at fungere hele måneden ved jeg ikke, men det må tiden vise. Det er her jeg har tilføjet små detaljer der har med Harry Potter at gøre. I kan se de små ting på billederne herunder.

Personligt synes jeg mit layout denne måned er blevet rigtig fint. Det er ikke for voldsomt, men det er stadig ret tydeligt at se hvad temaet er. Jeg kunne godt finde på at gøre det igen. Altså finde et bestemt tema og så lave et layout ud fra det. Det har i hvert fald været sjovt at lave - også selvom det tog lidt lang tid - og jeg synes det var det hele værd.

De præcise dage for "House Pride" denne måned er følgende:

20. Marts - Hufflepuff
21. Marts - Slytherin
22. Marts - Gryffindor
23. Marts - Ravenclaw

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)