Perfekt til Den Læseglade Person - The Book Seat

*Reklame* - Modtaget til anmeldelse - Indeholder mine egne meninger. Ingen økonomisk interesse involveret.
Da jeg var på Bolig og Livsstilsmesse sammen med Jeanette tidligere på måneden faldt vi over en bod hvor de havde disse bookseats. Et smart lille "sæde" til bogen når man sidder og læser. Fed idé! Jeg læser gerne i alle mulige mærkelige stillinger, og det kan være røv besværligt at holde på bogen uden at få kramper i hånden og nakken eller ende med at tabe bogen fordi man - som sagt - sidder i en lidt udfordrende stilling. Så sådan en ting her ville være perfekt til mig.

Jeg havde egentlig besluttet mig for, at jeg ville købe en inden vi tog hjem, men jeg glemte det. Og jeg fortrød så meget, så jeg skrev til BookSeat.dk og spurgte om vi kunne finde ud af noget sammen. Jeg blev virklig glad da de skrev at de ville sende en til mig til test.

Jeg valgte den grå, da det efter min mening, var den mest neutrale i farven. Den vil derfor kunne passe perfekt ind i min indretning. Ja jeg ved det godt - jeg går nogle gange lidt for meget op i detaljerne, men det gør mig altså varm indeni. Er man ikke til den grå, så kan man vælge en af de andre 14 farver. Der er 10 ensfarvet og 5 med mønstre i alt.

Det smarte ved denne bookseat er, at du kan have den med overalt og uanset hvor du placerer den så står den "fast". Det er faktisk en lille mini sækkestol - bare til din bog. De har dog valgt at lave en forstærkning der hvor bogen læner sig op af, så den ikke synker sammen og bliver ustabil. Og så er der et smart lille "gelænder" i klar plast foran, så man kan holde siderne åbne og være med til igen at holde bogen på plads. Alt efter tykkelse på bogen, så kan man ved hjælp af elastikken med "klemme" på stramme eller løsne dette "gelænder". Er det ikke bare smart?

Nu behøver man ikke længere at holde bogen, men kan bare lade den stå i dette bookseat. Selvfølgelig skal man selv bladre i siderne, men man slipper for stiv nakke, ømme arme, hænder og skuldre. Placer den på bordet foran dig, på armlænet af din lænestol eller på skødet og du er klar til at læse. Og du kan endda sidde og lave andre ting imens nu hvor du har begge hænder fri.

Denne vil helt klart blive flittigt brugt her hos mig. Den er perfekt til når jeg gerne vil læse imens jeg spiser, til når jeg sidder eller ligger i sofaen, sidder i min lænestol, ligger på græsset om Sommeren og slikker sol eller når jeg sidder og hygger ude på min altan. Måske endda når man er ved stranden? Sidder i offentlig transport? Og til kogebogen når man står og laver mad i køkkenet eller tabletten! Mulighederne er mange! Og jeg er også sikker på at det er den perfekte gave til den ældre generation der også elsker at læse. Eller bare generelt den perfekte gave til den læseglade person.

En ekstra lille detalje - der er en lille lomme til mobilen eller andre småting bagpå. Og så har den en lille løkke på toppen så man kan bære den rundt (Den vejer forresten ingenting) eller hænge den på sin taske eller andet hvis man skal have den med på farten. Det er altså den perfekte bog-gadget hvis I spørger mig. Og jeg vil helt sikkert anbefale jer at tage et ekstra kig på den. Enten på BookSeat.dk eller i en boghandel. I kan se hvilke butikker der sælger dem her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)