Beskyt dine bøger i tasken med et "Book Sleeve"

Er jeg den eneste der altid ender med at smadre mine bøger hvis de ligger i tasken sammen med andre ting? Især hvis man konstant skal have ting op af og ned i tasken igen. Jeg får altid bøjet siderne i bøgerne eller ødelagt coveret og det irriterer mig grænseløst. Jeg har derfor været på udkig efter nogle stofposer der decideret er til bøger, men har ikke kunne finde nogen. Jeg ved at mange får dem i forskellige boxe i mange varianter, men jeg har ikke kunne finde et sted hvor de blev solgt for sig selv. Ikke engang på eBay! Hvad sker der lige for det?! Men så tog jeg chancen og tjekkede Etsy ud. Efter mange timers søgen fandt jeg én sælger der lavede og solgte dem.

Dette "Book Sleeve" er med en smule for i så bøgerne bliver beskyttet lidt ekstra, og det synes jeg er fantastisk. Jeg valgte at købe den store, da jeg så har plads til mere end én bog i den af gangen. Det er en kvinde fra Ukraine der laver dem og hendes Etsy shop kan I finde her.

Ifølge hendes Instagram så har hun flere stoffer med ræve på, men det er kun det ene jeg synes om, og det havde hun selvfølgelig ikke nogle sleeves til salg med. Derfor valgte jeg at købe dette meget simple sleeve med skyer på. Jeg ville gerne have en nogenlunde neutral farve og dette var det næstbedste stof. Men jeg har efterfølgende haft skrevet lidt sammen med hende, og hun fandt det stof jeg godt kunne lide i en orange farve - Hvilket er perfekt da der jo er ræve på! - så hun bestiller det hjem og laver et sleeve til mig med det. Det bliver godt nok en smule dyrere end dette sleeve, men det gør mig intet. Det bliver det perfekte Efterårs book sleeve! :D

Jeg kunne selvfølgelig selv sy nogen, men.. skal jeg hen og købe materialerne ind til det, så bliver det pludselig meget dyrt. Og medmindre man går flere sammen om det, så kan det ikke betale sig. Men måske en dag. Who knows?! Men indtil da så vil jeg i den grad nyde at jeg nu kan beskytte mine bøger når jeg har dem med på farten. Og så er det også en perfekt måde at beskytte bøgerne på hvis man skal ud og rejse. ;) Bare et lille tip til dem der skal på ferie.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)