Nyt køb - BH Cosmetics Blacklight Highlight 6 Color Palette

Jeg har altid været ekstra glad for BH Cosmetics' øjenskygge paletter, og jeg har haft en hel del igennem tiden. Alle de større paletter med 88 og 120 øjenskygger i har været fra det mærke. Jeg har dog forelsket mig godt og grundigt i Morphe, så mange af de paletter er blevet skiftet ud med dem. Men jeg har dog stadig et par fra BH Cosmetics.

Ja det er nogle billige mærker, men jeg synes nu alligevel at kvaliteten er ret lækker. Derfor bliver jeg også ved med at købe produkter fra dem. Og da jeg så, at BH Cosmetics har en highlighter palette med farver der minder ret meget om dem som Kat Von D har i sin Alchemist Holographic Palette og Anastasia Beverly Hills i sit Moonchild Glow Kit, måtte jeg bare købe den. For jeg har altid gerne ville have en af de paletter, men de er simpelthen så svine dyre. Så selvfølgelig faldt valget på denne.

Dette er Blacklight Highlight 6 Color Paletten og er som sagt fra BH Cosmetics. Jeg købte den hos BeautyBay da de havde den på tilbud. Jeg har ventet en måned på at den skulle nå frem, så jeg var efterhånden begyndt at blive en smuuuule utålmodig. Men nu er den her endelig! Jeg har så mange makeup looks planlagt hvor jeg skal bruge denne og nu kan jeg endelig komme igang med to af dem. Resten mangler jeg stadig lidt materialer til, men jeg håber de når frem her i Maj måned.

Jeg har givet lidt over 140 kr for den inkl. fragt og det synes jeg er en helt okay pris når man tænker på hvor store de er. Jeg løber i hvert fald ikke tør lige foreløbigt.

Paletten indeholder som sagt 6 forskellige farver og de er følgende:

● "Electra" - I paletten ser den ud til at være en flot pastel gul og når den så påføres på huden får den et flot hvidt perlemors shine. Den bliver altså endnu mere lys gul, næsten over i det hvide. Denne er en af de mere naturlige hightlighter farver i denne palette.

● "Laser" - I paletten ser denne ud til at være en lidt mere kold gul dog mere over i hvid - den er dog en del lysere end den første. Når den påføres på huden ser men et virkelig flot grønt shine. Og den er virkelig grøn! Denne er ikke en naturlig highlighter farve, men laver man nogle lidt vildere looks - måske endda noget over i fantasy genren, så vil denne være perfekt. Den kunne også være en virkelig flot øjenskygge eller highlight til netop øjnene.

● "Kween" - I paletten ser denne ud til at være en rigtig flot pastel blå farve. Men når den påføres på huden får den et mere sølv - næsten hvidt - shine, hvilket gør den en del lysere end den er i paletten. Selvom den på den måde bliver mere "naturlig", så vil jeg stadig mene at denne er mere til de vilde looks. Og igen ville denne være virkelig flot på øjnene.

● "Strobe" - I paletten ser denne ud til at være en flødefarve. Ikke helt hvid men næsten. Når den kommer på huden bliver den dog hvid som i HVID! Dog mere over i en perlemor hvid. Virkelig flot og denne er igen en af dem jeg ser som mere naturlige i denne palette. Den er dog ret kraftig, så man skal virkelig passe på. Og den ville være perfekt til under brynet og i øjenkrogen.

● "On Point" - I paletten ser denne ud til at være en flot kold pastelpink farve. Når den påføres huden bliver den mere varm i det, da shinet er mere over i en ferskenfarve. Utroligt flot på, men på ingen måde naturlig. Men hold da op! Jeg skal så meget bruge denne på øjnene. Ville være perfekt til blå øjne.

● "Illusion" - I paletten ser denne ud til at være babypink, men lige så snart den kommer på huden forandre den sig totalt. Dette er den fedeste af dem alle og nok også den man ser mest omtalt. Det er i hvert fald en som flere forskellige brands har forsøgt at lave i en eller anden afskygning. Shinet er blåt. Som i virkelig blåt. Igen en af de ikke-naturlige farver, men den er perfekt på øjnene.

Jeg er så forelsket i denne palette og jeg kan ikke vente med at komme igang med at lave en masse overnaturlige og fantasifulde makeup looks. Det første jeg skal have lavet kan jeg dog ikke afsløre før en gang senere på måneden, men det næste kommer på bloggen lige så snart det er lavet. Jeg vil nemlig prøve at lave et meget kreativt og farverigt festival makeup look. Det er efterhånden blevet en fast ting her op til Sommeren. :)

Så det er hvad I kan se frem til. :) Nu håber jeg bare at jeg får tid til at lave en masse forskellige og kreative looks.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)