Ting I nok ikke vidste om mig .... lidt nye afsløringer ;)

Det er ved at være virkelig længe siden at jeg har skrevet et indlæg som dette, så jeg synes det var på tide. Jeg håber at jeg fremover kan finde punkter til flere indlæg i denne genre - selvom jeg efterhånden har skrevet ret mange af dem, og jeg tror at I stort set kender alt til mig. (Eller meget tæt på i hvert fald) Men ja. :) Denne gang får I nogle ting at vide, som jeg er ret sikker på at I ikke ved. Måske et par stykker af dem, men resten er helt nye.

● Jeg har en svaghed for ting hvor ananas og kokos er blevet sat sammen - produkter, slik, drikke... you name it! Der er bare en fantastisk kombination. Jeg elsker mine cremer og shower-gels med den kombi og så elsker jeg juice, te og andre drikke med både ananas og kokos. Åhhhh mums!

● Min tøjstil kan være super svær at beskrive. Jeg har nemlig ikke en bestemt stil - eller har jeg?! Jeg har nok en blanding af noget Goth, witchy, lag-på-lag, genbrug ... ret "alternativt" måske. Og så er det gerne sort eller meget mørke farver. Jeg ville ønske jeg kunne gøre det mere gothisk, steampunk og witchy. Det er de stilarter jeg virkelig elsker. Og ja jeg ved godt at mit hjem er meget lyst, men det ser jeg også helst at mine omgivelser af - med en blanding af det magiske, mystiske og mørke. Men når det kommer til tøjet er jeg mere over i den mørke ende.

● Jeg er typen der i Sommerperioden gerne begynder at brainstorme indlæg til Efteråret og Vinteren. Hvorfor? Fordi jeg hader Sommer og ikke kan vente på at det bliver køligere og bliver tid til mine favorit måneder på året. Det er gerne indlæg der har med #Blogtober eller #BlogXMas at gøre som jeg begynder at finde idéer til. I can't help it! Jeg glæder mig så meget!

● Da jeg var mindre kunne jeg aldrig få røven med ned under vandoverfladen når jeg svømmede. Den tittede altid op uanset hvad jeg gjorde. Jeg mener dog at det er blevet bedre - det er mange år siden at jeg sidst har været ude og svømme - men det er lidt skægt at tænke på. Nu burde den dog være blevet så tung at den ikke kan andet end at "synke" med ned. *Haha*

● Når jeg skal have te så putter jeg altid en stor skefuld honning i min kop samt to te-poser. Yup. TO! Jeg kan ikke fordrage tynd te. Det skal smage af noget. Og selv teen er jeg kræsen med. *Hehe* Så det er gerne en jule-te, mango eller kokos+ananas sammen med et tebrev med kamille. Mmmm..

● Jeg er en planlægger. Jeg planlægger ting længe i forvejen og kan få det fysisk dårligt hvis tingene sker alt for spontant. Er jeg psykisk i den gode periode, så kan jeg godt aftale noget fra dag til dag, men normalt vil jeg gerne have mulighed for at planlægge en uge til flere måneder i forvejen. Så har jeg mulighed for at blive mentalt klar og vænne mig til tanken. Det andet giver unødig og ubehagelig angst og stress. Og så har jeg svært ved at nyde eller klare aftalerne. Og jeg har det også ret svært med ikke at få et tidspunkt for ankomst at vide. Især når det er hos mig at folk skal dukke op. Det giver mig panikangst og så sveder jeg ret voldsomt. Så det kan være et mareridt at gøre mig klar hvis jeg ved at folk dukker op på et uventet tidspunkt. Jeg hader det!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)