#GoodieBoxDK Juli 2018 - "Beauty Around The World"

Reklame for Goodiebox - Modtaget som gave og til anmeldelse - Indeholder egne meninger. Har ingen økonomisk interesse.
Så er det blevet tid til at kigge lidt nærmere på denne måneds Goodiebox. Temaet er "Beauty Around The World" og det betyder at de har været henne og finde produkter fra forskellige steder i verden. Og alle produkter er valgt med årstiden i fokus. Så det er alle produkter der er perfekte til sol og Sommer.

● Piz Buin - Ultra Light Hydration Sun Spray - Det er faktisk lidt pudsigt at der lige skulle være en solcreme med i boxen denne måned, for jeg stod faktisk og manglede en. Dog skal jeg bruge SPF 50, da min hud er meget sensitiv, så en SPF 15 er ubrugelig for mig. Desværre. Den er dog ellers super smart, da det er en spray og derfor super nem og hurtig at bruge. Den er heller ikke super fedtet, så det er også et stort plus i min bog. Den dufter faktisk også ret godt, så det eneste der er galt er den meget lave SPF. Desværre.
Full size (200 ml) - Vejl. pris 149,95 kr

● The Wes Surf - Aloe After Sun - Og nu hvor vi allerede er ved solbeskyttelse, så er en aloe vera aftersun også super rar at have. Jeg har kun en aloe vera gel, så denne er også rar at få med. Og jeg blev faktisk ret solskoldet i SKYGGEN i går, så jeg fik i den grad brug for den der. Jeg var slet ikke i nærheden af solen, så jeg blev faktisk lidt overrasket over at jeg endte med at blive så rød. Men så var det heldigt at jeg havde denne. Desværre trænger den ikke rigtig ind i huden men ligger bare og skøjter rundt på huden, men den har en smule kølende effekt, så hel dårlig er den ikke. Jeg ville dog ønske at den ikke var så... fedtet er den ikke, men utroligt våd.
Full size (150 ml) - Vejl. pris 39 kr

● Dr. Botanicals - Moroccan Rose Oil - Jeg hader olier mere end noget andet når det kommer til skønhedsprodukter. Jeg har utroligt fedtet hud og olier er bare absolut no-go for mig. Dog er denne ikke så fedtet som så mange andre olier vi har fået med, men kan allerede nu fortælle at jeg aldrig kommer til at bruge denne til dagligt. Slet ikke på dage hvor jeg skal have makeup på. Men om aftenen eller her om Sommeren hvor jeg ikke kan holde ud at have noget som helst på, så kan jeg måske godt bruge den en gang imellem. Men jeg vil ikke udsætte min hud for mere olie end den i forvejen har, så denne er lidt en skuffelse at få med. Den dufter godt nok godt og virker som sagt ikke super fedtet, men jeg kan tydeligt mærke den på huden. Den danner en form for hinde og det kan jeg slet ikke klare følelsen af.
Full size (15 ml) - Vejl. pris 170 kr

● Zenz - Pladebørste Kombi - Jeg er altid frisk på at prøve en ny børste, men jeg er også super kræsen. Jeg har tyndt og meget skrøbeligt hår, så det er ikke alle børster jeg er lige glad for. Jeg elsker fx min Wet børste. Denne fra Zenz minder mig lidt om en børste jeg tidligere har haft som ødelagde mit hår, men denne virker blødere. Derfor har jeg også valgt at tage chancen med denne. Den er egentlig ganske okay - i tørt hår. Den lever desværre ikke rigtig op til mine ønsker når håret er vådt. Jeg taber lige så mange hår som jeg gør med min Wet børste når jeg bruger den, så der har den heller ikke kunne gøre noget bedre for mig. Men tja.. Jeg er ikke vild med den, men jeg hader den heller ikke. Den ligger sådan lidt midt imellem.
Full size - Vejl. pris 199 kr

● Nails INC. - INC.redible Jelly Shot Lip Quencher - Jeg har set disse gelly lipbalms rigtig mange steder på nettet, og har da også været nysgerrig efter at prøve dem. Om ikke andet så se dem IRL med den tørre blomst i. Man har kunne få en ud af fire farver og jeg har fået den helt transparente med små guldflager i. Det er en meget let lipbalm som skulle fugte og give et svagt rosa skær. Farven får jeg ikke af denne, men den er da en smule fugtgivende. Jeg ville ikke købe denne hvis jeg skulle mangle en lipbalm, men den er da meget sjov at kigge på.
Full size (4,4 g) - Vejl. pris 67 kr

Til at starte med blev jeg voldsomt skuffet over denne box. Det er jeg vel egentlig stadig, da jeg ikke rigtig er blevet glad for nogle af produkterne overhovedet. Solcremen har ingen effekt med den lave SPF, aloe vera aftersun'en trænger ikke rigtig ned i huden, olien er no-go, lipbalmen er... ikke pengene værd og børsten? Tja.. Det er ikke den bedste børste jeg har prøvet, men den er vel egentlig okay.

Så det var lidt en skuffelse denne måned. Men det sker jo en gang imellem. Der skal være lidt til alles smag og derfor vil der altid være nogle boxe man synes mindre om end andre. Jeg var ret glad for sidste måneds box, så det viser bare hvor bredt produkterne kan nå ud til folk. Så jeg venter spændt på at se om den næste igen falder i min smag. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)