Historien om Isadora Moon - Halvt Vampyr, Halvt Fe

I går aftes sad jeg og læste disse skønne børnebøger om Isadora Moon der er halvt vampyr og halvt fe, som er skrevet af Harriet Muncaster og udgivet af forlaget Carlsen. Jeg købte dem i Rema 1000 her i weekenden til 29 kr stykket da jeg simpelthen ikke kunne stå for dem.

De er som sådan ikke til mig selv - eller de kommer til at stå hjemme hos mig i bogreolen, men de er egentlig købt så jeg kan læse dem for min lille niece, som kommer til verden om nogle måneder. Hun vil selvfølgelig ikke kunne nyde dem endnu, men først når hun engang bliver en smule ældre og kan forstå det der bliver læst op. Så hvorfor købe dem allerede nu? Well.. Fordi jeg så dem i tilbudsavisen og bare måtte eje dem! Jeg kunne selvfølgelig have valgt hvilke som helst bøger, men disse er perfekte hvis I spørger mig. Jeg er jo lidt i den "mærkelige" kategori - elsker alt der har med det mystiske, magiske, og fantasy-agtige at gøre, så selvfølgelig skulle jeg kunne læse nogle bøger i den "kategori" for min niece. Disse er selvfølgelig meget fortyndet og gjort børnevenlige, men de er stadig tilpas "skæve" nok til at kunne passe til mig. Og jeg bliver meget nødt til at finde de sidste tre på Dansk også!

Jeg har som sagt lige læse dem selv. Vil jo gerne vide om det nu også kan leve op til det jeg havde forventet af dem, og det kan de i den grad. De er simpelthen så søde og illustrationerne i dem er så fine. Der er lidt Tim Burton over stilen og det elsker jeg! Og så det faktum at denne lille pige, Isadora Moon, er en halv vampyr, halv fe. Det kunne ikke være mere perfekt. Så hun er lidt af både det mørke og lidt af det lyse - præcis som mig selv. Og det ville jeg elske at kunne lære min lille niece om. Lære hende at det er helt okay at være lidt anderledes og at man stadig kan være awesome selvom man skiller sig ud fra mængden og måske har lidt andre interesser og stil end alle andre. *Hehe* Og det handler disse bøger så fint om også. Og så er det fortalt på så fin en måde.

De er helt klart pengene værd og nu glæder jeg mig bare til at hun skal komme på besøg om nogle år (selvfølgelig også før det) og være hos moster og hygge med læsning og andre magiske ting. Vi skal være feer og vampyrer og have det rigtig skægt. :D Der skal ikke mangle noget.

Min Goodreads rating:

1 kommentar:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)