10 ting der har gjort mig glad på det seneste

Jeg ligger stadig syg, men jeg har en smule mere energi end jeg havde i sidste uge. Jeg har dog stadig mine hede-ture og slås stadig med hals og snot som gør det svært at trække vejret ordentligt, men jeg kan i det mindste holde til at lave en smule. Men det er ikke meget. Og jeg er ret sikker på at min "træner" bliver irriteret på mig det næste stykke tid, for jeg kan IKKE holde til at træne så længe det er så varmt som det er. Jeg prøver at køre derned i morgen, men hvis det er for varmt, så kører jeg altså hjem igen og jeg dukker ikke op igen før vejret bliver køligere. Jeg bliver simpelthen så dårlig når det er så kvamlmende varmt, og så er det altså ikke sikkert at træne. Jeg vil IKKE ende med at besvime i et varmt træningscenter så langt hjemmefra. Hell no!

Men tja.. Jeg har ikke rigtig så meget at fortælle. Ligger syg og derfor sker der bare nada interessant, men jeg har alligevel tænkt mig at dele lidt af de ting med jer, som har gjort mig glad på det seneste. Der er ikke ret mange, og nogle af dem er måske lidt... for nogen - mærkelige. Men selv de små ting bliver man nødt til at gøre "vigtige" og tydelige når man normalt ikke oplever ret meget positivt.

● De mange skønne flagermus der flyver rundt. Jeg elsker de små flyvende væsner og jeg synes simpelthen de er så skønne! Ja jeg synes faktisk at flagermus er smukke. Det samme synes jeg om krager og så selvfølgelig ræve. Ja jeg er måske en mørk sjæl, men det har jeg det faktisk helt fint med. Desværre fandt jeg en død flagermus for noget tid siden, og det gjorde ondt helt ind i hjertekulen. Lige siden har jeg hver aften siddet og kigget på dem flyve rundt i mørket. I love them!

● Gode bøger. Jeg har ikke rigtig kunne koncentrere mig om at læse ret meget denne måned, men jeg prøver. Og så hjælper det selvfølgelig en hel del på det hvis det er nogle skønne bøger jeg sidder med. Jeg elsker at læse og jeg nyder at kunne "forsvinde" fra hverdagen når jeg sidder og læser. Så slapper jeg af og det betyder super meget for mig.

● Kolde brusebade. Jeg effing hader Sommer og varmen vi har lige i øjeblikket gør mig så arrig og irritabel. Jeg river og flår i huden hele tiden og selv når jeg sidder komplet "Kong Hans" så løber sveden af mig. Det er så fucking klamt og jeg kan ikke holde det ud. Derfor holder jeg ekstra meget af kolde bade for tiden. Og det kan godt ende med 2-3 brusebade om dagen.

● Mit nye bruseforhæng. Nu vi taler om brusebade så er jeg også blevet super glad for mit nye bruseforhæng. Jeg købte det i Jysk i Lørdags til sølle 42,50 kr. Det var på tilbud og så var der yderligere 10% tilbud den weekend. Derfor skyndte jeg mig ned for at købe det. Motivet er en nåleskov og jer der kender mig, ved at jeg elsker den slags skove. Der er noget mystisk, magisk og ganske enkelt spooky over dem og jeg freaking elsker det. :D

● Gode naboer. Jeg har sagt det før, men jeg siger det gerne igen. Jeg har nogle virkelig søde naboer. De ældre er super hyggelige at sidde og sludre med, og de yngre og unge naboer er også rigtig hyggelige at tilbringe tid sammen med. Og så er det virkelig rart når man kan hjælpe hinanden. Især viceværten er god at have når man som i dag ikke kan holde varmen ud, men skal have købt kattemad og isterningeposer. Så får man lige et hurtigt lift.

● Isterninger! Ja nu hvor vi er ved isterningeposer så skal jeg ikke glemme isterningerne der kommer ud af dem. For hold da op hvor har jeg et stort forbrug af dem for tiden. Både dem men så sandelig også vandflasker der bliver fyldt halvt op og smidt i fryseren. Jeg kan ikke komme igennem en dag uden isvand. Jeg dør uden.

● Online shopping. Jeg havde faktisk valgt at holde en pause med online shopping, men så dukkede der pludselig nogle ting op som jeg bare måtte købe hjem. Det er lidt lækkert til mig selv og så har jeg også købt en lille ting til min niece. Noget som jeg fik kendskab til igennem min overbo og da jeg luftede idéen med min søster, så blev vi hurtigt enige om at det skulle være noget jeg skulle give dem i gave op til fødslen. :) Og så har det at online shoppe også hjulpet lidt på humøret nu imens jeg ligger syg. Nu skal jeg bare finde tålmodigheden frem imens jeg skal vente på at pakkerne kommer frem.

● Zyx sugetabletter. Åhhh dem havde jeg ikke kunne klare mig uden igennem denne influenza. Ja de er en smule dyre, men de har været nødvendige for mig. Især lige inden jeg skulle sove. Så dem har jeg også været ret glad for på det seneste.

● Mit nye vlogging-hjørne. Ja altså... jeg er ikke rigtig kommet igang med at vlogge endnu, men nu har jeg langt om længe fået de materialer hjem jeg gerne ville bruge, så nu kan jeg få en hyggelig baggrund til mine videoer. Jeg har jo som sagt ligget syg - og er det stadig - så jeg får først lavet en vlog når jeg er rask igen. Men nu har jeg mulighed for at gøre omgivelserne hyggelige. Hvad jeg så skal vlogge om aner jeg faktisk ikke. Der skal jeg nok bruge jeres hjælp. Hvad kunne I tænke jer at se? Jeg regner også med at spørge om idéer på Instagram, så forhåbentlig får jeg en masse foreslag jeg kan bruge. :) Men det gør mig faktisk ret glad at vide at jeg nu også kan være glad for min baggrund i de videoer hvor jeg kommer til at sidde og snakke med kameraet - altså de videoer hvor jeg ikke er "ude". :) Håber I vil tage godt imod mine vlogs når jeg en gang kommer igang igen.

● Køleskabskolde vindruer. Sidst men ikke mindst så har kolde vindruer været en snack jeg virkelig har været glad for på det seneste. Jeg har en ret sød tand og for ikke at falde i slik-fælden for ofte, så er vindruer et godt alternativ. Og når de så tilmed er kolde, så er de bare perfekte så længe det er så varmt. Mums!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)