Stilhed før Stormen - eller Oktober

Det har været en lang uge, og jeg kan godt mærke at jeg i dag har haft brug for at trække stikket helt ud. Jeg var dog lige nede og handle lidt ting til morgenmaden tidligere på dagen, men ellers har jeg bare været iført weekend-tøjet og bare ..... "feset den af" herhjemme.

Jeg er så træt. Selvom jeg virkelig nød dagen i går, kan jeg godt mærke at jeg mangler den ekstra fridag for at være helt klar til næste uge, men.. det var altså den spontane tur værd. Jeg ville ikke have været den foruden. Men det betyder jo også bare at jeg kommer til at mangle energi de næste par dage. Og det bliver måske et problem, men.. tja.. Det er Oktober i morgen og det hjælper en hel del på humøret - også selvom jeg er træt og godt brugt.

I morgen kommer min bostøtte forbi til en update og en snak. Derefter har jeg faktisk ikke nogle planer og jeg vil virkelig prøve at holde det sådan. Overvejede dog at jeg ville rykke nogle af de ting jeg ville gøre Tirsdag efter min tur hos lægen til i morgen, men det ville betyde at jeg skal ind til byen to dage i træk og det... gider jeg faktisk ikke. Heller ikke selvom jeg ser frem til at smutte ind forbi den lokale helsebutik og kigge på krystaller og ind forbi en af vores skobutikker for at kigge på nogle Efterårs støvler. Ja.. jeg har besluttet mig for at investere i et par støvler dette Efterår.

Jeg har på ingen måde råd, men.. Jeg kan ikke blive ved med at bruge sneakers og jeg fryser ofte på fødderne i Efteråret og det er for varmt med Vinter støvlerne. Såå.. jeg mangler et par sko eller støvler til denne årstid. Derfor tror jeg det ville være den investering værd. Hvis jeg altså kan finde nogen jeg kan passe og som sidder godt. Jeg har været på nettet og kigge på nogen og kan se de er på lager i vores lokale butik, så dem er jeg spændt på at kigge nærmere på.

Det er altså planen for Tirsdag efter min tur hos lægen. Onsdag og Torsdag står stadig tomme og det er faktisk rart. Jeg ved at der nok kommer nogle småting jeg skal ordne der, men det er rart at vide at der er hul i kalenderen til den slags der. Og så skal jeg ned og træne Fredag inden jeg går på to ugers ferie. Åhhhh det bliver så rart! Skal nogle virkelig hyggelige ting i ferien, så det ser jeg frem til.

Jeg vil smutte igen. Skal snart finde min seng. Selvom jeg fik en lille blunder på 20 min tidligere i dag, så er jeg stadig voldsomt træt. Så jeg tror den står på "Tidlig i seng" i dag. Jeg håber at I har haft en rigtig god weekend og at I er klar til at gå ind i den smukke Efterårs måned. :D Og så er det jo fra i morgen af at der bliver postet billeder hver dag på Instagram og hvor der med jævne mellemrum bliver postet #Blogtober indlæg her på bloggen. ;) Hope you'll enjoy!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)