#Blogtober: Mine mål for Oktober

Jeg skriver ikke disse indlæg så ofte - egentlig kun her i Efteråret og op til Jul. Det er faktisk kun på de tidspunkter jeg føler for det. De årstider jeg holder mest af og gerne vil gøre lidt ekstra ud af. Derfor sætter jeg mig gerne nogle mål. Jeg vil dog ikke sætte mig alt for mange, for så får jeg dem ikke udført og det vil blive en form for nederlag for mig. Derfor har jeg valgt at listen er kort denne gang og mere realistisk. Og dette er så mine mål for Oktober:

● Tage flere billeder - De sidste mange år har jeg faktisk ikke fået taget så mange billeder som jeg gerne ville. Det skyldes selvfølgelig også at naturen ikke helt har været på min side, men i år vil jeg altså tage flere. Både til bloggen og til Instagram. For det er også med til at skabe en stemning og gøre Efteråret mere hyggeligt. Så ja.. Jeg vil gerne tage flere billeder dette Efterår.

● Gå flere ture - Dette hænger lidt sammen med det at tage billeder. For jo mere jeg kommer ud og gå jo flere billeder kan jeg tage. Og jeg elsker jo naturen på denne årstid, så hvorfor ikke gøre noget mere ud af det og få nydt den så meget som muligt?

● Forsøge at køre et bestemt tema på Instagram - Jeg er normalt ikke typen der går op i den slags. Jeg poster bare de billeder jeg har taget og derudover er der ikke rigtig nogle retningslinjer for dem. Men denne måned vil jeg gerne prøve noget nyt - nemlig sætte mig et mål for de billeder jeg poster. Det ville selvfølgelig være optimalt at poste en masse billeder i varme farver, såsom orange, røde og brune, men... jeg vil gerne prøve at gøre det med et twist. Så vidt som muligt vil jeg gerne køre det i jordfarver og gråt og hvidt. Derudover skal der være små eller større detaljer med de gyldne farver. Jeg vil meget gerne have en bestemt farve der går igen - gylden gulorange måske eller bare orange - og derudover de meget neutrale farver. Jeg tror ikke det bliver så svært da jeg jo bor ret lyst og neutralt, så det er bare at tilføje en eller flere ting med den farve i. Er spændt på den udfordring, og jeg håber at det lykkedes mig alle 31 dage. :) I dag har jeg fx en gulbrun poncho på (jordfarve) og så er mærkaten på mit tebrev i den gulorange farve på det billede jeg har postet på Instagram. Wish me luck!

● Finde mere tid til mig selv - Det hjælper selvfølgelig lidt på det, at jeg har gemt nogle af mine ferie-uger til Oktober, så der bliver rig mulighed for at finde tid til mig selv. Så skal jeg bare lære også at gøre det. Holde fri. 100% fri. Og da det jo er min absolutte favorit-årstid og måned, så er det oplagt at gøre noget mere ud af det med afslapning og mig-tid nu. Så jeg vil planlægge hyggeaftner, hjemmespa-forkælelse osv. Gøre en masse godt for mig selv.

● Få set en masse uhyggelige film og serier - I forbindelse med at finde lidt mere tid til mig selv, så er det jo oplagt at nyde lidt film og serier, og denne måned kommer der nogle rigtig fede nogen af slagsen på Netflix! Der kommer en mere moderne og "voksen" version af serien "Sabrina - The Teenage Witch" som nu hedder "Chilling Adventures of Sabrina". Åhhhh traileren ser så fed ud! Jeg glæder mig voldsomt til den weekend hvor sæson 1 udkommer. Derudover så kommer der også nogle ret vilde film som jeg er sikker på vil falde i min smag. Godt med gys og gru!

● Tage på Græskar Jagt - Jeg har i mange år gerne ville besøge en græskar-mark og gå rundt iblandt de mange smukke græskar og tage en masse billeder. Jeg havde egentlig planlagt at ville afsted sidste år, men det blev aldrig til noget. Så i år skal det ske! Turen skal gå til Odense da jeg skal på Sygehuset om lidt over en uge, og så går turen ellers mod Nordfyn og så skal der hygges iblandt de mange smukke græskar. :D

● Begynde at kigge på julegaver - Dette er stort set en fast ting her i Efteråret. Jeg har godt nok ikke så mange gaver at skulle købe, men der er alligevel nogen. Og jeg vil så gerne være færdig inden December. Det er gået ret godt de sidste par år, så håber det kan gentage sig i år.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)