#Blogtober: Hyggelig Efterårs Tag

Det er efterhånden en fast tradition at have en lille tag på bloggen i Efteråret, og i år skulle ikke være nogen undtagelse. Jeg har prøvet at finde på lidt nye spørgsmål og så har jeg taget nogle af de gamle med igen, som jeg synes kunne være sjove at gentage. Håber I har en god dag og skulle I få lyst til at "bruge" denne tag på jeres egen blog, så skal I være mere end velkommen til at gøre det. Send gerne et link til jeres indlæg hvis I gør. Jeg ville elske at læse med. ;)

● Hvad er for dig favorit ved Efteråret?
Åhhh der er mange ting. De kolde morgner. Duften af frisk luft og sprøde Efterårsblade. Den sprøde natur. Farverne! Hyggelige aftner med stearinlys (gerne med Efterårs dufte), varme tæpper og varme drikke. Køligere temperature. At man kan klæde sig i "lag-på-lag"-tøj. Hygge i det hele taget.

● Hvilke farver synes du bedst om når det kommer til moden dette Efterår?
Hvis jeg helt selv kunne vælge, så ville det hele sikkert være de smukke jordfarver. Brune, orange, gulorange farver. Derover elsker jeg også farverne vinrød, grå, sort og en mørk støvet grøn her i Efteråret. Sådan ville min garderobe se ud hvis jeg selv kunne vælge og finde tøj i de farver.

● Vil du helst have regn eller tåge?
Jeg ville selvfølgelig foretrække en solrig og kølig Efterårsdag, men hvis jeg skal vælge imellem regn og tåge, så vil jeg faktisk helst have tåge. Ja det er stadig vådt, men der er altså bare noget episk, mystisk og spooky over tåge. *Hehe* Og det elsker jeg!

● Har du noget, som du bare bliver nødt til at få købt til dette Efterår?
Det meste har jeg allerede fået købt, men der er da et par ting jeg stadig gerne vil have købt hjem. Ikke som sådan til Efteråret, men ting jeg har haft kig på og som jeg gerne vil have. Derudover så er det også snart tid til at kigge lidt på nogle ting til Julen. Men det kan godt vente lidt endnu.

● Hvad synes du er det værste ved Efteråret?
Jeg tror at det må være det faktum at det kan være utroligt vådt og mudret uanset hvorhen du går. Dét kunne jeg godt undvære. Især hvis man ikke lige har det rigtige fodtøj til en mudret og fedtet årstid. Så selvom regnen er super hyggelig når man sidder indenfor, så er den en bitch og pain in the ass når man skal udenfor.

● Hvilke dufte elsker du når det er Efterår?
Duften af græskar er helt klart en af mine favoritter. Især hvis den er en smule krydret. Derudover er æbler - både de friske og de glaseret - også en stor favorit. Duften af karamel kan godt blive en smule kvalm, men hvis den er mixet med noget friskt eller krydret, så er den ret lækker. Derudover er duften af Efterårs skovbund også virkelig lækker. Åhhh og ej at forglemme duften af bål og skumfiduser. Jeg ved godt at mange set den som en mere Sommeragtig duft, men for mig er det Efterår.

● Vil du helst have en jakke eller en stor trøje på når du skal udenfor?
Jeg hader at have jakke på. *Hehe* Jeg har selvfølgelig et par stykker, men jeg vil allerhelst have en stor trøje på. Desværre har jeg ikke sådan en - i hvert fald ikke en der er stor nok til at have på udenpå tøjet. Men det ville jeg helt sikkert foretrække hvis jeg kunne. Men derudover er en poncho lige så lækker. Dem har jeg heldigvis et par stykker af. ;)

● Hvad vil du gerne prøve at gøre i Oktober i år, som du ikke fik gjort sidste år?
Som jeg også nævnte i mine mål for Oktober, så vil jeg så gerne opleve at rende rundt på en stor mark hvor der bliver produceret græskar i lange baner. At kunne rende rundt og tage en masse smukke billeder og selvfølgelig også finde det helt perfekte græskar jeg kan købe med hjem. Det har altid været en stor drøm for mig at få lov til at opleve. Jeg bliver altid så misundelig når jeg ser billeder af sådanne marker på nettet, og det er gerne folk fra Amerika eller andre steder der går mere op i det med at fejre Efteråret som oplever disse ting. Der er desværre ikke ret mange steder her i Danmark hvor det er muligt, men Jeanette og jeg fandt alligevel ét sted hvor det var muligt, og det besøgte vi så i sidste uge.
Derudover? Ehm... Jeg har jo ikke rigtig sat mig så mange mål for Efteråret i år, så jeg vil bare gerne hygge ekstra meget og bruge mere tid på mig selv.

6 kommentarer:

 1. Jeg laver overspringshandlinger herhjemme i dag, så tak for hjælpen.. ha ha..
  Kan slet ikke tage mig sammen til de praktiske ting jeg skal, det er bare sjovere at være med i din tag.. :D Mega hyggeligt med sådan en efterårs tag.

  https://www.jeasblanketanker.dk/2018/10/hyggelig-efterars-tag.html

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. *Haha* Jeg har også utroligt svært ved at få taget mig ordentlig sammen i dag. Der er så meget jeg gerne vil have forberedt inden weekenden, men bliver nødt til at dele det op på i dag og i morgen for ikke at blive for... stresset og gå surt i det.
   Og jeg er da glad for at jeg kunne hjælpe dig med overspringshandlingerne. *Hahahahahahah*

   <3

   Slet
  2. Jeg burde virkelig tage nogle billeder til de der giveaways jeg skal lave på bloggen, men det er bare sjovere at ligge på sofaen.. :D

   Knus <3

   Slet
  3. Åhhh ja! Min sofa kalder også på mig lige nu. Men vil liiiiige få ordnet de sidste ting for i dag, og så vil jeg sku smide mig på langs. :P

   Slet
 2. Åh ja.. Efteråret er virkelig en skøn årstid! :D Og nu kommer den da heldigvis igen.. Altså lad mig bare sige, at det her varme nærmest sensommerlige vejr ikke lige har været mig ;-) - Og tror virkelig, at jeg er den eneste sådan i min omgangskreds, der absolut IKKE har sat pris på den :P ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den nemlig ja. :D Og JA!!! Jeg glæder mig så meget til det køligere vejr. Jeg har ikke noget imod solskin, men varmen må gerne fise af. :P Jeg er også en af de eneste i min omgangskreds der hellere vil have kulde. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)