#Blogtober: Opskriften på den perfekte Efterårs aften

Oktober er lig' med hygge hvis I spørger mig. Og det går jeg meget op i - hygge i Efteråret altså. Og jeg giver den gerne fuld hammer når det er. Der skal ikke mangle noget. Og nu hvor jeg endelig har lidt ferie, så skal der være rigtig meget fokus på selve hyggen og mig-tid. I aften skal der virkelig hygges og jeg har planlagt den perfekte aften med det hele. I dette indlæg vil jeg give jer nogle tips til at skabe den perfekte aften og hvad der kan hjælpe på stemningen.

Først og fremmest er det en god idé at få handlet alt det man skal bruge ind i god tid. Især snacks og andet lækkert man gerne vil hygge med om aftenen. Så står man ikke og mangler noget. Jeg har handlet ind til noget lækker mad og så er der købt lidt bobler og søde sager til senere.

Hvis du lige som mig hader rod omkring dig når du skal slappe af så er det en god idé at få alt det ryddet op og gjort rent tidligt på dagen. Jeg har været rundt og støvsuge lejligheden og har ordnet opvask og andet rod der irriterede mig, så nu kan jeg slappe af uden at irritere mig over hvordan lejligheden ser ud i aften.

Forberedelserne til i aften er også super vigtige. Hvis alt ligger og står klar, så skal man ikke bruge en masse tid på det når det er tid til hygge. Jeg har fx planlagt at jeg gerne vil hygge med lidt hjemmespa-hygge, så jeg har været henne og finde ansigtsmaske frem og lidt andet lækkert til huden. Jeg overvejer også et fodbad, men jeg ved det ikke helt endnu. Måske endda et varmt bad inden al hyggen skal stå på? Se dét var faktisk en god idé. :)
Derudover er snacks og drikkelse også gjort klar. Det er lige til at tage frem når det skal nydes. Aftensmaden er også forberedt så meget som muligt, da jeg ikke gider at stå og bruge en masse tid på det senere.

Jeg har også været henne og ligge tæpper og hyggepuder frem i min hyggekrog. Jeg vil nemlig gerne sidde og hygge med en god bog - som også er lagt frem - eller måske se en film på Netflix. Derudover er der blevet puttet friske fyrfadslys i mine lysestager og duftlamper. Jeg ved endnu ikke hvilken duftvoks jeg vil smide i lamperne endnu, men de er nemme at finde frem, så det må humøret beslutte senere. Og dufte er super vigtige for hyggen hvis I spørger mig. Især dufte der passer perfekt til Efteråret. Det gør altså lige det sidste for stemningen. Så det er helt klart noget jeg vil anbefale jer at prøve at tilføje til jeres hyggeaften.

Og så er det super vigtigt at man ikke sætter sig nogle grænser. Hvis du vil sidde og læse eller se film til langt ud på natten, så gør det! For det er din aften. Du bestemmer hvor længe du vil hygge. Giv dig tid til det. Gør lige præcis hvad du har lyst til.

Sådan forbereder jeg mig til en hyggeaften og jeg glæder mig! Jeg har lige et par småting jeg vil ordne inden at hyggen kan begynde. Så jeg vil smutte. Håber I får en fortsat god Søndag. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)