"Krystal Engle" - Mit første sæt Orakelkort fra Bog-Mystik.dk

Reklame for Bog-Mystik.dk - Modtaget til anmeldelse. Indeholder egne meninger.
Jeg har i mange år overvejet at anskaffe mig nogle Tarotkort, men efterhånden som årene gik, og jeg fik læst mere om dem, så er jeg nået frem til den beslutning, at de ikke skulle være de første kort jeg fik anskaffet mig. Der er for mange "regler" og retningslinjer for brugen af dem, og det er ikke rigtig noget der passer til mig. Jeg er mere til det individuelle og jeg vil have lov til at bruge og trække kortene efter humør osv. Så jeg begyndte at undersøge andre alternativer og for ca. 5 år siden blev jeg introduceret for dem der hedder "Orakel kort". (Også kaldet "Englekort")

Da jeg var på messe i slutningen af September sammen med Jeanette fik jeg igen set disse orakel kort, og jeg blev bare endnu mere sikker på at det var sådan nogen jeg skulle have mig. Og det er netop sådan et sæt jeg gerne vil vise jer i dag. Jeg har nemlig været i kontakt med Bog-Mystik.dk, som jeg tidligere har handlet hos, og de ville gerne sende mig et par sæt til anmeldelse. Og i dag viser jeg så det første af dem frem.

Dette sæt hedder "Krystal Engle" og er af Doreen Virtue. Disse kort kombinerer krystaller og budskaber fra englene, og det er netop krystal-delen som tiltrak mig. For jeg elsker jo krystaller, og jeg vil gerne kunne bruge dem til mere end det jeg gør nu. Så disse kort måtte jeg bare eje og de er nu mine! Nu skal jeg bare have fundet de krystaller jeg mangler for at kunne bruge dem sammen med disse kort. Og kortene er bare så fine!

Som jeg nævnte tidligere så er der forskel på tarotkort og orakelkort og fordelen ved disse orakelkort er at man kan bruge dem præcis som man har lyst til. Der er mange forskellige måder at indvie dem på, og det samme gælder ved brugen af dem. Jeg rensede fx mit hjem med hvid salvie for at rense luften omkring mig. Derefter fandt jeg de krystaller frem som jeg følte passede til dagen i dag og så skulle kortene selvfølgelig åbnes og kigges igennem. Bare en lille hurtig skimten. Og så skulle jeg trække mit første kort. Jeg er mest til "viften" da den er simpel, men man kan også placere dem i en cirkel, firkant, i små sæt osv. Men viften fungerer altså bedst for mig. Derefter lader jeg hånden føre hen over kortene og når jeg så føler jeg har fundet det rigtige kort, så tager jeg det ud og vender det.

Kortet jeg valgte var "Bjergkrystal". På kortet står der:
"Giv plads til alle dine følelser
Hele din vifte af følelser sender dig vigtige beskeder og vejledning"
I den medfølgende guidebog står der: "Dette kort guider dig til at åbne dit hjerte op for hele viften af følelser. (...) Dette kort kan være et tegn på at modtage værdifuld kreativ inspiration på baggrund af nogle udfordringer, som du har oplevet. (...) Som en forstærker af den energi, den er i nærheden af, er bjergkrystallen lyset ud i alle regnbuens farver. Den hjælper med at fjerne negativitet og opløse blokeringer."

Jer der følger mig på Twitter har nok læst mine tweets den sidste uge, og jeg har været fyldt med virkelig negativ energi og voldsom vrede, så at trække dette kort er... meget passende til den situation jeg står i lige nu. For min aggression er virkelig på overarbejde for tiden og jeg har brug for at få lukket op for ventilen så jeg kan få lukket noget af al den gas ud. Så.. det kunne være at jeg skulle få den vrede ud på noget kreativt. Må jeg prøve. :)

2 kommentarer:

 1. Jeg var såå tæt på at købe de kort, de er såå flotte..

  Og det er altså lidt vildt, med det kort du har trukket..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. De er nemlig rigtig fine.
   Ja det ramte ret meget plet.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)