Jeg kan ikke følge med tiden længere

Er jeg den eneste der er lidt i panik over hvor hurtigt tiden går lige for tiden? Jeg føler denne uge slet ikke har eksisteret. Jeg ved selvfølgelig at den har, da jeg har haft en masse ting at se til, men... jeg... det går for stærkt! Jeg er ikke klar til at det skal være December om kort tid og jeg er da slet ikke klar til at skulle sige 2019. Ohhh damn! Pause tak!

Men til trods for panikken, så er jeg faktisk snart færdig med Julegaverne. Jeg tror kun at jeg mangler én og så skal jeg ikke tænke mere på det. Så helt så meget bagud med den form for forberedelser er jeg alligevel ikke. Og så går der nok heller ikke så længe før at jeg gør designet på bloggen Jule-klar og begynder at starte mine Jule-indlæg op. Og jeg har faktisk også endelig fået den sidste Advent GiveAway i hus, så I får hele 4 af slagsen denne December. Det var tæt på at I måtte nøjes med 3 og det irriterende mig en smule, men det lykkedes mig at finde den sidste. Jeg håber at I glæder jer til at se hvad de gemmer på. Det er rart at kunne forkæle jer lidt som tak fordi I følger med herinde. Julen handler jo om at give glæde til andre. Også selvom man ikke selv får noget samtidig. For det er nemlig sådan jeg har valgt at holde det i år. Jeg har ikke ønsket noget, udover at kunne forkæle jer. Så de eneste der egentlig får noget ud af konkurrencerne er de fire vindere. :) Men I skal selvfølgelig alle have chancen, så jeg håber at I vil sprede budskabet om dem når de kommer ud her på bloggen.

Hvad er der ellers sket siden sidste update? Puha. Alt for meget. Meget af det er noget jeg ikke helt er klar til at åbne op om endnu, da det stadig er et ømt punkt og det er stadig lidt alla en landmine. Så det holder jeg lidt for mig selv endnu. Derudover? Well.. Jeg har langt om længe fået lysten til at lege med makeup igen. Jeg gik lidt i stå i Oktober efter et par intense weekender med look-produktion til hele måneden. Men da jeg var inde og kigge lidt i skuffen her forleden, fandt jeg lidt frem jeg gerne ville lege lidt med, samt at jeg lige havde fået et par nye "pigmenter" hjem fra det kolde Rusland. Såå.. Forhåbentlig får jeg lavet en masse fine looks til både November og December. Kom gerne med ønsker hvis der er noget I gerne vil se fra min side af.

Jeg har også fået skrevet en Julefrokost ind i kalenderen samt fundet lidt gaver til pakkeleg dertil. Og så arbejder jeg ellers på at holde min kalender forholdsvis overskuelig og det samme med mine to-do-lister. Jeg har stresset for meget de sidste par måneder og det har jeg virkelig måtte bøde for. Så det skal der altså ændres på nu. Selvom det bliver en kæmpe udfordring med det der jo sker i privaten. Men jeg kan ikke holde til det længere. Så.. ja. Overlevelse.

Nå.. Jeg vil forsøge at koble lidt af denne weekend og måske få læst lidt. Håber I har haft en god Lørdag og at I går en skøn Søndag i møde. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)