Panik-morgen og på jagt efter Jule-idéer til de Sociale Medier

Startede dagen med et mindre panikanfald. Jeg havde sovet en smule over mig og var lige hoppet i bad, da jeg havde en aftale med min læge. Men jeg får så pludselig en sms fra min bostøtte, som skriver at hun vil være hos mig inden for den næste halve time. "Whaat????" Det havde jeg ikke fået besked om. Folk der kender mig ved at jeg freaking hader når folk ikke giver besked og bare dukker op uanmeldt eller med ekstrem kort varsel, så jeg blev først ret vred med derefter voldsomt chokeret. For nu ville jeg ikke kunne nå aftalen med lægen og jeg ville heller ikke kunne blive færdig med det jeg skulle i badet. Men jeg fik rykket min tid hos lægen til i morgen i stedet for, bostøtten kiggede forbi og lovede det (uanmeldte møder) ikke ville ske igen, og så har jeg ellers brugt dagen på at komme ned på jorden igen. Hader at starte dagen med panik. Men det gik dog heldigvis okay. Jeg har fået lidt ro på igen og har fået læst lidt, så jeg er klar til at starte forfra i morgen.

Jeg har også siddet og skrevet lidt på en brain-dump side til Julen. Jeg har allerede en del idéer til indlæg, men jeg vil også gerne smide lidt andet ind på mine sociale medier. Hvad kunne I godt tænke jer at se? Smid gerne en masse forslag afsted til mig, og så kan det være at jeg bruger en eller flere af dem. Jeg vil gerne gøre lidt ekstra ud af det i år, så der er en masse forskelligt til jer besøgende, som I kan nyde div. steder. Så hit me med ønsker! Please!

Ha' en god aften! ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)