#BlogXMas: Snowella produkter fra Zoella Beauty

Sidste år købte jeg lidt forskellige produkter fra Zoella Beauty og.. tja.. Det har jeg gjort igen i år. Jeg endte overraskende nok at blive ret glad for body misten og håndcremen fra hendes "Snowella"-serie så i år besluttede jeg mig for at købe lidt mere hjem fra netop den serie.

Jeg har stadig en smule tilbage i min lille body mist, men det er slet ikke nok hvis jeg også vil bruge den i år. Derfor besluttede jeg mig for at købe den store body mist på 100 ml. Selvom jeg på ingen måde er til den pink farve, så pynter disse produkter alligevel på kommoden inde i soveværelset. Og denne body mist dufter af Peony, forfriskende Mint og Rosa Peber. Jeg er stor fan af mint-delen af denne duft, men den lidt krydrede duft af peber er faktisk også ret god. Duften er så god på huden. Desværre holder disse body mists ikke særligt længe, så man bliver nødt til at bruge den flere gange om dagen, men det gør mig nu heller ikke noget. :) Jeg kan godt lide at genopfriske duften en gang imellem. Og nu har jeg jo hele tre forskellige størrelser af den - en mini, en mellem og nu denne store. Den i mellem størrelse var med i et af de gavesæt jeg har købt i år.
Så jeg kan have en i tasken, en i soveværelset og en inde i stuen?! *Hehe* Jeg kommer i hvert fald ikke til at mangle body mist denne Jul. :D

Jeg har stadig noget håndcreme fra sidste år, men jeg ville egentlig også gerne have en form for body lotion i samme duft, så jeg kunne smørre mine arme ind i det og holde på duften lidt længere. Derfor valgte jeg at købe et gavesæt hvori der netop var en body lotion. Det er faktisk det gavesæt hvori der også var en body mist. Body lotionen indeholder også duften af Peony, forfriskende Mint og Rosa Peber. På huden træder peberen dog mest frem men det er ganske okay.

Det andet gavesæt jeg købte indeholdt en body scrub og en body butter. Jeg elsker jo en god body scrub, så jeg måtte bare prøve denne også. Duften er en smule anderledes end de andre produkter fra samme serie, men det er fordi de indeholder Peony, Tranebær og igen Mint. Tranebæren gør duften en smule anderledes. Mere sød fremfor krydret. Jeg blev faktisk lidt overrasket over at opdage dette, for det var jeg faktisk ikke klar over. Men ved I hvad? Den er slet ikke dum. Duften altså. Den er mere frisk og det er virkelig lækkert i badet og så selvfølgelig afsluttende med en body butter.

Jeg er ret godt tilfreds med mit køb og jeg er glad for at jeg nu har lidt nye produkter at bruge udover mine elskede Jule-produkter fra The Body Shop. Elsker at have forskellige dufte at vælge imellem på denne årstid. Dufte jeg kan bruge alt efter humør. Disse Zoella Beauty produkter har jeg sidste år og i år købt igennem FeelUnique. Jeg har ikke rigtig kunne finde dem nogle steder herhjemme, så jeg måtte ty til dette site. ;) Og heldigvis havde de tilbud (50-65%) på netop denne serie da jeg valgte at købe det hjem, så jeg sparede en del penge. Fantastisk!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)