Jeg er ved at gøre mig klar til årsskiftet

Julepynten er så småt blevet pakket ned i kælderen og der er blevet ryddet op hist her. Det er både lidt trist men også rart. Det er især rart at jeg kan begynde at se div. overflader igen og når jeg en gang bliver færdig med at gøre rent her i mørket - Hader overskyet dage når man intet kan se uden at skulle tænde al lys! MIDT PÅ DAGEN! - så er det som at gå ind i det nye år på en frisk og med en ren lejlighed. Det bliver satme rart.

Og så står den ellers bare på hygge når vi når Nytåret. Det gør mig intet at jeg ikke er blevet inviteret nogle steder hen, for jeg er faktisk mere til hygge for mig selv herhjemme på sådan en dag. Så er jeg hjemme hvis der sker noget og så er der heller ikke nogen forventninger eller pres på at man skal præstere noget. Jeg kan bare trisse rundt i noget behageligt tøj, lave noget lækker mad, hygge med syndige snacks og så står den selvfølgelig også på bobler og kransekage. Det blev vist ikke rigtig til noget med det sidste år, men i år fik jeg købt lidt Verdi og et par stykker kransekage. Der var lige lidt ekstra moneter på kontoen, så jeg besluttede mig for at der virkelig skal hygges den aften. Også selvom jeg er alene. Og så skal jeg ellers bare læse en god bog og måske se en film eller to. Præcis sådan jeg ønsker at gå ind i det nye år. Med en masse hygge i baggagen.

Jeg har også en del pakker på vej med posten allerede. De der dumme udsalg efter Julen faldt jeg selvfølgelig i. Og ikke nok med det, men jeg tog også beslutningen at købe nogle af de witchy ting hjem som jeg har savlet over i nogle år nu. Det er kun småting, men alligevel. Nu skulle det altså være. Jeg vil have noget at se frem til i starten af 2019 og det har jeg så nu. :D

Jeg starter også året ud med at starte kursus og dét er jeg sørme spændt på. Det kommer til at koste en masse kræfter og tårer, men hvis det kan være en fordel for mig at have med mig i fremtiden, så betaler jeg gerne det psykisk og fysisk det kommer til at koste. Og så håber jeg virkelig meget på at jeg får lov til at fortsætte nede i motionscentret. For nu skal der altså ske noget. Så kryds fingre for mig! Det nye år skal nemlig være starten på mit fokus på mig selv og mit indre og det betyder også at det fysiske skal være bedre. Ellers lykkedes det mig aldrig.

Sidst men ikke mindst så har jeg et mindre projekt i tankerne som jeg gerne vil starte op. Det er lidt skævt og sært og jeg elsker faktisk at det er noget... som folk nok vil ryste på hovedet af. Men det skal nok blive sjovt. Nu må jeg se hvordan det bliver taget imod. Det kommer til at foregå på Instagram, så følg mig gerne derinde og følg med når det hele starter. Jeg vil gerne have lavet lidt inden det starter, så jeg skal have fundet nogle flere... temaer?! Ting jeg kan snakke om. Så hvis I har noget specifikt I gerne vil høre mig snakke om, så smid gerne en kommentar herunder. ;)

Nå.. Jeg må hellere komme videre med rengøringen. Ha' en fantastisk weekend alle sammen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)