Månedens Favoritter - December 2018

Året er snart slut og det betyder også at December snart er overstået. Jeg fik aldrig skrevet et "Månedens Favoritter"-indlæg sidste måned, men denne måned får I altså et. Der er godt nok ikke så mange ting på listen denne gang, men det har også været en travl og lidt... sær måned. Humøret har ikke været specielt godt, men jeg har alligevel formået at kunne finde et par ting denne måned som jeg har været specielt glad for. Så dem vil jeg dele med jer i dag.

Jeg fik læst lidt Jule-bøger denne måned, og det var især "En duft af sne" af Nora Roberts og "Not just for Christmas" af Debbie Macomber som jeg endte med at blive ret glad for. Jeg blev faktisk så glad for Debbie Macombers bog, at jeg har bestilt to nye Jule-bøger hjem til bogreolen, som jeg så vil læse næste år til Jul. :)

Det grønne plaid med uld-indersiden har jeg også brugt hver dag her i December. Det er så dejligt blødt og varmt. Jeg er blevet helt tosset med denne grønne farve igen, og er stadig på jagt efter flere plaider med den farve. Jeg har set at H&M har et, men jeg har desværre ikke råd til det lige i øjeblikket, så jeg må se hvornår det bliver muligt. Men jeg er altså begyndt at bringe denne grønne farve ind i mit hjem igen.

Mine hænder har været utroligt tørre denne måned, så jeg har også været storforbruger af håndcremer og det er især disse to - "Winter Wonder Hand" fra Zoella Beauty og "Peppermint Candy Cane" fra The Body Shop - jeg har brugt meget af. Jeg elsker duften af den fra The Body Shop og har faktisk været henne og bestille en ny hjem allerede. Og den fra Zoella Beauty er jeg også blevet overraskende glad for. Det er egentlig ikke en duft jeg vil forbinde med Vinter, men jeg synes nu alligevel at den er ret god til denne årstid.

Læbepomaden fra Forever med aloe vera og jojoba har jeg også været rigtig glad for. Det er altså en af de bedste læbepomader jeg nogensinde har prøvet, og jeg har stort set fået brugt denne op. Hvis ikke I har prøvet den før, så synes jeg helt klart at I skal prøve den. Jeg skal helt sikkert have købt en mere på et tidspunkt.

Jeg knuselsker duftlysene fra Duftverket, så det kommer nok ikke som en overraskelse at jeg også har nogle favoritter fra hende denne måned. Jeg har især været glad for "Holy Tree" og "Into the Woods" denne gang. Det er så skønne og naturlige dufte og de har været så skønne denne Jul. Især nu hvor jeg ikke har et rigtigt Juletræ stående, så har gran-duften været fantastisk. Og den anden naturlige duft er bare... skøn. Disse to vil jeg helt sikkert anbefale jer at prøve. Men husk at Juleduftene kun kan købes i et begrænset tidsrum hvert år. ;)

Sidst men ikke mindst så er der min elskede Morphe 35M Palette. Åhhh hvor er jeg dog glad for at jeg fik bestilt mig den. Jeg har på ingen måde brug for flere paletter, men.. disse farver! De er simpelthen så smukke! Så jeg er lykkelig for at jeg nu har dem også. Der skal så meget leges en del med farver i det nye år. I kan se swatches og min anmeldelse af den i dette indlæg.
Det var så mine sidste favoritter for i år. Som sagt var der ikke så mange, men dem der var har jeg været rigtig glad for denne måned. Jeg ville egentlig lave et "Årets Favoritter", men mange af de ting der ville være på listen har jeg ikke længere, så jeg synes ikke rigtig at det ville være så brugbart. Så jeg holder mig til "Månedens Favoritter".

Jeg håber at I har haft en rigtig god måned og at den har været fyldt med en masse lækre ting som er endt ud med at blive store favoritter for jer. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)