#GoodieBoxDK Januar 2019 - "Keep It Fresh"

Reklame for Goodiebox - Modtaget som gave og til anmeldelse - Indeholder egne meninger. Har ingen økonomisk interesse.
Så fik jeg endelig taget mig sammen til at gennemgå indholdet af denne måneds Goodiebox efter at have testet produkterne i noget tid. Da det er årets første box havde jeg lidt høje forventninger til den, og især efter deres teaser på de sociale medier. Jeg så frem til nogle friske produkter som kunne live mig op efter en lang og mørk December. Og temaet lover også noget friskhed, så jeg glædede mig til at få den hjem og tage produkterne i brug. Og her har I dem så...

● Ivy Aïa - Cleansing Mousse with Vitamin B3 - Jeg er stor fan af skum-sæbe og jeg har pt. en fra Plaisir som jeg er rigtig glad for, samt nogle håndsæber med samme skum-effekt. Så jeg blev rigtig glad for at se, at de havde valgt at forkæle os med sådan en facial wash. Denne fra Ivy Aïa er uden parfume, 100% vegan og er allergi venlig. Og så er det en full size. Fantastisk! Og den fungere præcis som jeg havde forventet og som de andre jeg har haft har gjort. Så nu løber jeg i hvert fald ikke tør for ansigts-rens lige foreløbigt. Og denne har en dejlig "fattig-kirkerotte-"-venlig pris, så det er ikke utænkeligt at jeg køber en ny når jeg løber tør.
Full size (150 ml) - Vejl. pris 49,95 kr

● Rodial - Vit C Brightening Mask - Jeg tror at det er første gang at jeg prøver en ansigtsmaske som ikke føles som en maske men en... meget.. tynd gel? En gel som forsvinder ind i huden når man påføre den. Det føles helt forkert. Men jeg har nu prøvet den et par gange, for at se hvordan min hud reagere med den og om jeg kan mærke og se nogen forskel på huden efter brug. Jeg kan endnu ikke se eller mærke noget, så det kan godt være at der skal en del flere gange til før man kan det, men da det kun er en travel size så bliver det nok ikke synligt med denne tube. Men men men.. den bliver brugt op. Man skal ikke lade noget gå til spilde til den pris. Og måske den ender med at overraske mig over de næste par uger? Who knows! :D
Travel size (20 ml) - Vejl. pris 645 kr for 50 ml

● Goodiebox - Beauty Blender - Man kan aldrig få nok beauty blendere, så jeg takker mange gange for at få endnu en. Jeg har ikke taget den i brug endnu, men hvis den bare minder en smule om den ægte beauty blender, så er jeg super tilfreds. Jeg har prøvet et par stykker som virkelig ikke var pengene værd, men jeg krydser fingre for at denne lever op til mine forventninger. Noget jeg dog allerede nu kan sige er at den føles super bouncy og så bliver den gigantisk når den bliver våd. Langt større end den ægte beauty blender. Så jeg er ret spændt på at tage den i brug.
Full size - Vejl. pris 119 kr

● Youth Lab. - CC Complete Cream SPF 30 - Vi fik denne i en Goodiebox i November 2015 og jeg har ikke ændret mening siden da. Jeg hader CC creams. Og denne er ingen undtagelse. Den er alt for mørk når man påfører den og selvom man forsøger at blende den godt ud, så bliver den bare mørkere og mørkere efter nogle timer. Og huden bliver super olieret. Jeg har olieret hud i forvejen, men det er altså ikke særligt charmerende og ikke noget der taler for at dette produkt bliver et jeg får brugt. Jeg har brug for noget der fugter men samtidig mattere min hud. Ikke hjælper den med at blive mere fedtet. Så nej tak. Har du super tør hud og er lidt mørkere i huden, så kan det være at denne CC cream er lige noget for dig.
Travel size (20 ml) - Vejl. pris 209 kr for 50 ml

● Laritzy Cosmetics - Dew Pot - Jeg har ikke rigtig en hud der egner sig til det med highlights osv, så jeg er ikke så glad for at modtage produkter som dette. Især ikke når det er i en creme-konsistens. Havde det været et pudder-produkt eller et presset pigment, så kunne jeg bruge det til forskellige ting, men.. som highlight kan jeg ikke bruge denne. Den ville have været fin i en anden konsistens. Jeg har dog ikke forsøgt at bruge den som en øjenskygge primer endnu, for det kunne den måske godt bruges til, men.. tja.. Nu må vi se. Jeg må teste det næste gang jeg leger med øjenskygger. :) For hvis den fungere så ville den være perfekt til shimmer-øjenskygger.
Full size (3,5 g) - Vejl. pris 130 kr

Det er ikke den stærkeste box de har forkælet os med, men.. tja.. Den er okay. Der er godt nok et par produkter jeg godt kunne have undværet, men resten er sådan set okay. Havde måske også forventet mig nogle flere frisk-duftende produkter med det tema samt at jeg måske havde håbet på noget lækker ansigts-halløj med en god syre i? Men hva.. Det var en okay box og jeg glæder mig til at se hvad de finder på til Februar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)