Et gensyn med "Sjælevandrer"-serien af Charlotte Fischer

Reklame for Facet og forfatter Charlotte Fischer - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Jeg har tidligere læst og anmeldt de første to bøger i "Sjælevandrer"-serien af Charlotte Fischer, og hold da op hvor har jeg været spændt på den næste i rækken. Jeg troede faktisk at dette ville være den sidste, men næææææh nej.. Historien stopper ikke her. Så mange tak til Charlotte og forlaget Facet fordi I holder mig ude på kanten af sædet i bare spænding. For det er præcis hvad jeg er. Spændt! Og.. frustreret. Hvorfor? Let me tell you in a moment.. But first...

Vi efterlod Cawi og Dahlia i en meget svær situation sidste gang. Cawi er nemlig stadig fanget i sin drømme-verden (Verden mellem liv og død), Diali, hvor han gennemlever de sidste par år af sit liv som sjælevandrer. Og det tager hårdt på Dahlia. Hvad skal hun stille op? Vil Cawi nogensinde vågne op igen og komme tilbage til hende? Eller har han glemt at hans krop befinder sig et andet sted end hans sind? Har han i det hele taget glemt alt om sin familie?

I mellemtiden er deres datter Hollie ved at finde ud af hvad hun vil med sit liv. Hun har nemlig mødt manden som hun gerne vil leve resten af sit liv sammen med. De tager på en romantisk rejse til hans hjemland, selvom hendes familie under store protester forsøger at overtale hende til at lade være. Men hun tager afsted og ferien tager hurtigt en uventet drejning. For denne mand har en helt anden side til sig. En side han har gemt for hende. Og en fortid som er gruopvækkende. Et "uheld" bliver hurtigt til flere uhyggelige og rædselsfulde hændelser og Hollie begynder at indse, at hun har forelsket sig i et... monster. Ferien viser sig at være en kamp for overlevelse. Hun ender faktisk også i Diali flere gange - hvor hun den ene gang møder sin far. Det går op for hende hvad der er sket med ham, og hun finder ud af at hun deler den samme evne som ham. Hun kan også bringe de døde tilbage til livet. Men det kræver at hun kommer væk fra sit fængsel. Kommer væk fra sin bøddel. Med livet i behold. Hun bliver nødt til at komme tilbage til sin familie og hjælpe sin far tilbage.

Det er også begyndt at gå op for hendes familie at der er noget galt. For Hollie er ikke kommet tilbage. Og de kan ikke få kontakt til hende. Så de rejser afsted for at finde hende. Og det bliver svært, for Hollie befinder sig nu et sted hvor hun ikke kan komme væk fra. Eller kan hun?

Dahlia er hårdt ramt af sorg og hun føler at hendes familie falder fra hinanden. Hendes frygt for at miste flere får hende til at beslutte sig for at tage sagen i egen hånd. Hun vil stoppe sorgen. Stoppe tabet. Starte med at leve igen. Og efter et møde med en mørk fremmed der afslører dystre hemmeligheder fra Cawis fortid, er hun sikker på hvad hun skal gøre. Men er det hendes største fejltagelse? Ender hun med at ødelægge mere end hun forsøger at redde?

Der slutter historien. For denne gang altså. For som jeg skrev før, så er dette ikke den sidste bog i serien. Det er både en god ting, men så sandelig også pænt frustrerende. For nu skal man sidde med hjertet oppe i halsen af bare spænding i et helt år indtil næste bog bliver udgivet. Shit man!

Jeg sidder lidt med følelsen af irritation lige nu. Irriteret over at den slutter sådan (*Hehe*), fordi hold nu kæft hvor er det dog bare en cliffhanger at slutte af på!!! Jeg skreg da jeg læste det sidste kapitel færdig. Skreg fordi den bare ikke måtte slutte der! Jamen hvad nu? Kan det ændres? Hvad skal der ske? Shiiiit! Hader hende! Kunne hun ikke bare have ventet lidt? DAMMIT! *Hahaha* I know. Jeg lever mig lidt for meget ind i bøgerne, men helt ærligt altså! Charlotte du tager livet af mig. :P

Selve historien i denne bog var jeg ikke helt sikker på at jeg synes om i starten. Jeg var måske lidt irriteret over at man ikke rigtig fulgte Cawi og Dahlia denne gang - eller.. det gjorde man nok alligevel på en måde. Og jeg kunne ikke rigtig se hvorfor vi skulle følge Hollie så meget. Men efterhånden som jeg kom længere ind i bogen jo mere synes jeg om den. Og til sidst giver det hele mening. Jeg er spændt på at se hvordan det nu udvikler sig. Om der bliver et skift i personerne og hvad de nye informationer vi har fået får at betydning. Så jeg er spændt.

Min Goodreads rating:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)