En tur forbi det lokale kræmmermarked

Det er efterhånden en del år siden at jeg har været ude i Horne og kigge på genbrug - fordi vi troede det var blevet lukket helt. Men nu er det i hvert fald igang igen og de har åben hver Søndag i lige uger. Jeg fik overtalt mine forældre til at tage med derud og i dag skulle det så være.

Der var en del flere ting end vi lige var forberedt på, og det gjorde det en smule uoverskueligt. Men men men! Det betyder bare at vi bliver nødt til at tage derud flere gange, for vi vil helt sikkert finde noget nyt hver gang. Også når der bliver skiftet ud i reolerne jævnligt. Så jeg er super glad for, at det igen er kommet igang. Nu kan jeg få tilfredsstillet mine kræmmermarkeds-abstinenser oftere end før.

Og ved I hvad? Jeg fandt faktisk lidt lækre sager som jeg bare MÅTTE have med mig hjem.

Det første jeg fandt var den fine Agat Skive, som I kan se her på billedet. Det er så sjældent at jeg ser dem, og vil så gerne begynde at samle på dem, så denne snuppede jeg lige med det samme da jeg så den. Denne er meget neutral i farven og den vil derfor passe perfekt ind i min stil. Og så til små 30 kr! Ja jeg måtte altså bare have den med hjem. Alt der har med krystaller at gøre er altså bare noget der ligger mit hjerte meget nært.

Det næste jeg fandt var disse Gevir opsatser. Jeg har kun én på plade og så et gevir der hænger løst, og jeg vil så gerne have flere på plade til min billedvæg. Så da jeg så en stor kasse med en masse af disse i, så måtte jeg bare se om jeg kunne få nogen med hjem. Han ville have 50 kr stykket, men en af de andre sælgere fortalte, at hun havde købt 3 stk til 100 kr, så det nævnte jeg for ham og vupti! 3 stk til 100 kr til mig også. Ja så måtte jeg bare have dem med hjem. Jeg fandt de tre der sad bedst fast og så pænest ud. Nu skal pladerne bare lige have en gang frisk sort maling og så skal jeg se hvor jeg kan få plads til dem. To af dem skal helt sikkert op på billedvæggen, og så skal den sidste måske over og hænge over TVet. Må lige se hvad jeg beslutter mig for. ;)

Sidst men ikke mindst... Den store heksegryde! Se lige størrelsen på den basse! Jeg er jo egentlig ikke fan af kobber, men.. nu hvor de andre gryder jeg har er i kobber, så passer denne jo egentlig ind i samlingen. Jeg har kunne finde dem i mindre størrelser, men denne er helt klart den største jeg har set. Og den har nogle fine ben og form. Nu blev jeg bare lidt nervøs for prisen. Fordi folk plejer godt at vide hvad disse er værd og hvad de kan få for dem, men da sælger sagde 30 kr troede jeg at jeg havde hørt forkert. 130 kr ville måske være mere realistisk, men nej. 30 kr. What!?!?!?! JEG SKAL HAVE DEN! Min min min! Det er hvad jeg plejer at give for de helt små! Så nu er jeg den lykkelige ejer af en stor heksegryde.

Og som I kan se, så har den allerede fået en plads i hjemmet over ved mit Wicca-hjørne. Den er alt for stor til at stå på hylden, men en lille krog i bunden af hylden og tada! Nu hænger den fint der. Og den bliver nu min opbevaring til røgelse. Masser af røgelse. Nu har jeg en undskyldning for at købe noget mere salvie. *Haha* Men åhh hvor er jeg dog glad for det køb. Den er simpelthen så fin.

Så det blev en super vellykket tur på kræmmermarked denne gang. Jeg kom af med 160 kr for det hele. Hvilket jeg synes er en virkelig god deal. Jeg er super tilfreds. Helt klart ikke sidste gang at jeg skal derop og på jagt.

4 kommentarer:

 1. Dejlig med billige gode ting☺️

  Har en veninde der selv gør skeletter i stand. Begraver dem - graver op - gør dem i stand og til sidst samler skelettet. En hobby hun har☺️

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig. :D
   Fedt! Jeg har altid været fascineret af den slags ting.

   Slet
 2. Ej hvor er det altså bare nogle fine ting! Især heksegryden er virkelig cool!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaah! :D Den er jeg også virkelig glad for. Har nu 8 gryder i min samling. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)