Ugen startede med den bedst tænkelige besked

Min krop kan ikke helt finde ud af hvordan den skal have det i dag. Jeg er røv hamrende nervøs for i morgen hvor jeg starter på nyt kursus, men jeg er også boblende lykkelig fordi jeg efter 9 år ENDELIG får skiftet mit mugne og faldefærdige lortevindue i soveværelset ud med et nyt!

Jeg blev vækket i morges ved at viceværten ringede og spurgte om, om jeg også havde fået en sms ang. en aftale på Torsdag. Jeg havde af gode grunde ikke læst den endnu, da jeg stadig lå og sov, men da jeg så fik den læst kunne jeg ikke andet end juble. Efter snart 9 års kamp med udlejer er det endelig blevet min tur til at få skiftet mit vindue ud. Det er det værste af alle de gamle vinduer på denne side af bygningen, men af en eller anden årsag, så har de ikke ville gøre noget ved det - indtil nu. Vi fik lovet skiftet af dem for 6 år siden og derefter med et par års mellemrum. Der skete bare aldrig noget. Men nu blev det endelig min tur. Shit jeg glæder mig til at kunne lufte ud i soveværelset. Og have det på klem om Sommeren når det er ekstra varmt om natten. Det bliver skønt!

Så jeg har været henne og ændre lidt på planerne for denne uge. I morgen kan jeg ikke gøre så meget ved, da det jo er kursus-dag, så det er hvad det er. Men Onsdag hvor jeg egentlig kun havde planlagt en tur rundt til de forskellige genbrugsbutikker, skal nu også bruges på at klargøre soveværelset til de håndværkere der kommer på besøg. Min seng står klemt op af den væg hvor vinduet er, så de ville ikke kunne komme til som det er lige nu. Så der skal flyttes lidt kasser, en stor puf og så skal sengen selvfølgelig løftes op på højkant. Hvis den altså kan. Er jeg lidt spændt på. Og så skal der satme støvsuges. *Haha* Det ville jo være skidt at skræmme dem væk inden de kommer igang med skiftning af vindue. Jeg ved ikke hvor mange støv- og fnugmonstre der gemmer sig derunder. Så de skal lige fjernes. Så det bliver en nat på sofaen mellem Onsdag og Torsdag, men det overlever jeg nok.

Så Torsdag bliver en håndværker-dag. Også efter de har været her, fordi jeg jo også skal have hængt min persienne op igen. Hvilket minder mig om at jeg skal huske at spørge viceværten om jeg kan låne en boremaskine. :) Men åhh det bliver skønt. Så slipper jeg endelig for mug og skimmelsvamp om natten. I hvert fald fra vinduet. De andre steder er stadig noget jeg kæmper med. Men tja..

Fredag er fridag og jeg tror sku at jeg tager mig den frihed at sove længe den dag. Er spændt på at se hvordan min nattesøvn bliver fra nu af. Har nemlig en mistanke om at svampe-sporene er skyld i en del af mine søvnproblemer. Men nu må vi se hvordan det bliver. Uanset hvad så glæder jeg mig som et lille barn.

Og så tilbage til de dumme nerver. Jeg er røv nervøs for i morgen. Jeg er sikker på at det nok skal blive et godt og brugbart kursus, men det er nyt og det reagerer min krop og hjerne ikke så godt på. Men jeg er også spændt. Spændt på at se hvem jeg skal være på hold sammen med og om der bliver en god kemi. Og sidst men ikke mindst, så er jeg nervøs for om min kørsel kommer til at blive problemfrit. Man hører jo ret ofte at den der flextrafik-ting ikke er heeeelt så stabil. Og jeg hader at komme for sent. Såå.. jah.. Nu må vi se. *Stor indånding* Jeg tror at jeg er klar. :) Kryds fingre for at det kommer til at gå godt.

God uge alle sammen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)