Mit 24 Timers ReadAThon (Opdateres løbende)

Så blev det endelig dagen hvor Deweys ReadAThon starter og jeg har sørget for at holde hele weekenden fri denne gang. Jeg stod nok alt for tidligt op i dag, og ender nok med at få en træthedskrise midt på dagen (Jeg er jo ikke så ung længere), men så må det bare blive sådan. *Hehe* Jeg skal nok få hygget mig alligevel. Og der kommer ikke til at mangle noget.

Dette indlæg vil blive opdateret løbende igennem de 24 timer. Hvor mange updates der kommer ved jeg ikke, men jeg prøver at gøre det så ofte som muligt. For det handler jo om at hygge og læse, så det er ikke altid at jeg lige tænker over at tage billeder og få opdateret bloggen. Men jeg skal gøre mit bedste for at huske det. Til dem der er interesseret selvfølgelig. ;)


Lørdag
● Kl. 11:35 - Jeg har fået taget mig et langt bad og er hoppet i noget dejligt og afslappende tøj. Aftensmaden er blevet forberedt og snackskålene er blevet ordnet. Det bliver super simpelt med det hele i dag, så jeg kan bruge mere tid på læsningen. De små detaljer rundt omkring er også blevet klargjort og nu er jeg faktisk klar til at komme igang.
Jeg vil dog lige smide nogle pølsehorn i ovnen og guffe dem i mig samt ordne mine negle. Og så tror jeg faktisk at jeg vil begynde på læsningen. Uanset hvad klokken er. :)

● Kl. 13:01 - Cosmo tosser rundt i stuen med en halvtfordærvet legetøjsmus, solen skinner udenfor, jeg har sat lidt musik på og jeg har nu sat mig til rette i det bløde. :) Nu kan ReadAThon så småt gå igang.

● Kl. 13:49 - Bogen er taget frem, snacks er blevet stillet frem og nu vil jeg smide mig i sofaen og begynde at læse. Bogen jeg valgte er "Nattens Cirkus" af Erin Morgenstern. Jeg var i humør til noget Fantasy og magi, så denne bog er perfekt. Er spændt på at se hvordan den er. Hvilken bog har I taget fat i?

● Kl. 15:44 - Der holdes en lille pause. Jeg har allerede træthedskrise. Så jeg vil prøve at smutte en tur ud på altanen for at trække lidt frisk luft og suge lidt solstråler til mig. Måske tage bogen med mig hvis ikke det er for koldt? Jeg skal i hvert fald have noget frisk luft. Og så tror jeg vist at det er på tide at få noget opkvikkende at drikke. Måske en kop varm kakao med kaffe i? Må se hvad jeg får brygget sammen. Men en pause skal jeg altså lige have. Håber at det går godt hos jer andre. :)

● Kl. 16:50 - Ahhhh! Der er overraskende varmt ude på altanen. Jeg sidder i en top og synes næsten det er for varmt med bare arme. Såå... Bliver lige herude lidt længere. :P Bare lidt indtil jeg skal tage min aftensmad frem. Og jeg er nu 25% færdig med min bog. Jeg er en langsom læser fordi jeg virkelig gerne vil have det hele med og ikke skimter mine bøger igennem som så mange andre gør. Men det føler jeg også er med til at jeg får flere detaljer med og derved kan komme med en god anmeldelse når jeg er færdig. Så det gør mig intet. :) Men jeg vil begrave næsen i bogen igen. Er I også ude og nyde det lækre vejr?

● Kl. 19:46 - Aftensmaden er blevet nydt, opvasken er ordnet og nu skal læsningen genoptages. Husk at I også kan se en masse billeder fra min ReadAThon weekend på min Instagram.

● Kl. 22:01 - Har lige haft holdt en lille pause for at smide en ansigtsmaske i krydderen og spille lidt "Best Fiends" på mobilen. Nu vil jeg smutte tilbage til min bog sammen med mine snacks og muligvis en kop et eller andet varmt. Hvordan går det hos jer?

● Kl. 23:41 - Jeg tror snart at det er på tide at gøre klar til at hoppe i seng. Jeg tager dog bogen med i seng og læser lidt mere derinde, men jeg bliver simpelthen nødt til at få noget søvn. Jeg synes det bliver mere og mere svært at koncentrere mig om at læse. Om det er min ADD-hjerne eller om det bare er træthed - I don't know. Men hvis min døgnrytme skal holdes ved lige, så må jeg heller finde min seng. Jeg er nået halvvejs i min bog hvilket er mere end jeg troede. Især med den manglende koncentration. Men det synes jeg nu er meget godt. Og indtil videre er den super spændende og jeg nyder den. Men nu vil jeg smutte for i dag. Jeg vender tilbage i morgen når jeg står op.


Søndag
● Kl. 08:52 - *Gaaaaab* Det endte vist med at blive en masse timers søvn. Havde regnet med 6 timer, men det blev til 7 samt en hel time ekstra til at vågne ordentligt og få noget morgenmad ned. Men nu sidder jeg igen klar med en bog i skødet. Har I fået sovet lidt?

● Kl. 10:19 - Efter et mindre psykisk knæk skal jeg igang med at læse igen. Jeg ved ikke hvor det kom fra. Muligvis pga. det pres jeg er under i øjeblikket, men... tja.. Må se om ikke jeg kan få det bedste ud af de sidste timer af ReadAThon.

● Kl. 12:49 - Der er kun lidt over en time tilbage af dette års ReadAThon og jeg er stadig kun igang med den første valgte bog. Jeg har haft mange problemer med koncentrationen, men jeg nyder virkelig historien. Helt klart en bog der skal anmeldes her på bloggen.


● Kl. 13:59 - Sidste opdatering for denne gang. Jeg er overrasket hvor meget jeg rent faktisk fik opdateret herinde, da jeg jo troede at det ikke ville blive ret ofte. Men det blev alligevel til en del. Jeg har nydt årets første ReadAThon - også selvom jeg ikke fik læst så meget, men det har været hyggeligt ikke at have andre planer end netop at læse og snacke. Jeg fortsætter resten af dagen og ender nok med at færdiggøre min bog - som jeg er 78% færdig med på nuværende tidspunkt - og så skal jeg ellers bare hygge. Næste uge bliver lang og hård, men derfor er det også vigtigt at jeg nyder hvert sekund jeg har for mig selv.

Jeg glæder mig allerede meget til næste omgang ReadAThon, og hvis det følger de forrige år, så skulle det gerne komme til at ligge i Oktober. Min absolutte favorit måned på hele året. Så see you then. Eller.. jeg vender tilbage før. *Hehe* Men jeg glæder mig til næste omgang ReadAThon og forhåbentlig får jeg mulighed for at deltage der også. Håber I har nydt denne weekend og at I har nydt jeres bøger.

1 kommentar:

  1. Du er så tjekket! Jeg er håbløst bagud i dag, men håber jeg når det hele inden kl. 14 :) Glæder mig til at følge din læsning! Jeg skriver om min på Skriverliv.dk :)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)