Har jeg mon nok BookSleeves nu? ;)

For nogle dage siden modtog jeg mit tredje booksleeve med posten. Ja, jeg har nu tre af slagsen. :P Og de er alle fra den samme etsy shop. Det er en kvinde fra Ukraine der laver dem, og hun er simpelthen så skøn. Hun huskede at det var min fødselsdag her i starten af Maj og hun havde derfor skrevet "Happy Birthday" på den pakke hun havde sendt det i, samt vedlagt en af hendes sovemasker i det grå stof, som jeg har et booksleeve i i forvejen. Jeg blev simpelthen så rørt.

Men ja, som I kan se har jeg nu tre booksleeves og de er alle tre meget forskellige i stoffet. Det første jeg købte var det grå med skyer, stjerner og måner. Jeg forelskede mig straks i det da jeg så det på hendes instagram, så jeg bestilte det hurtigt hjem. I kan læse min anmeldelse af det første booksleeve her. Som nævnt i det indlæg, så havde jeg også forelsket mig i et booksleeve med ræve på, og det har jeg så købt som det næste. Det er med en lomme i hvor man kan have bogmærker, mobil osv i. Super smart. Og så er det tredje og nyeste det sorte med hvide hjerter på. Havde det været stjerner havde det været perfekt, men jeg kan godt overleve hjerterne. Og så har jeg længe gerne ville have et mørkt eller sort booksleeve, så jeg er glad for at jeg nu har fået bestilt dette hjem.

Alle tre booksleeves er i "Hardcover"-størrelsen. Altså den store størrelse hun laver. Jeg kunne måske godt have bestilt en af de små, men.. de bøger jeg læser er meget forskellige i både tykkelse og størrelse, så jeg ville være bange for at de ikke ville kunne passe ned i. Derfor er det de store jeg har købt. Og dem kan jeg så have 2-3 små bøger i af gangen, såå.. hvis jeg skal et sted hen og gerne vil have en masse læsning med, så kan jeg gøre det uden problemer. Fantastisk!

Jeg elsker at jeg nu har tre meget forskellige booksleeves. Jeg har et der er perfekt til Efteråret i orange farver og de smukke ræve på. Og så har jeg to meget neutrale - et mørkt og lyst - der passer til alle årstider. Skønt udvalg hvis I spørger mig. Har jeg så nok booksleeves nu? Ehm.. Ja det har jeg jo egentlig, men.. forelsker jeg mig i flere, så kan det da godt være at jeg køber dem. Men indtil videre så er jeg godt tilfreds med dem jeg har. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)