Det skal nok ende med at blive en rigtig god uge

Efter en hel del dage med voldsom regn og torden så skal jeg da lige love for at vejret har vendt 180°. Det er bagende varmt og det har været et mareridt at skulle handle og gøre rent i, men jeg fik det gjort! *Hehe* Jeg havde ellers overvejet at rykke rengøringen til Onsdag, men jeg blev ret hurtig enig med mig selv om, at jeg lige så godt kunne få det overstået og derfor kan holde 100% "fri" på Onsdag. :D Så jeg bed det i mig og fik det ordnet. Og jeg fandt endda et par timer som jeg kunne tilbringe ude på altanen sammen med pelstotten og en god bog. Men det blev hurtigt for varmt så jeg smuttede ind i skyggen igen for at lave aftensmad.

Og ohhhh my hvor var den god! Aftensmaden altså. Jeg ville gerne have noget let i dag, så jeg købte ind til at lave en lækker salat og dertil fandt jeg en hummus på tilbud, noget naanbrød og nogle spinat"bøffer". Mmmmmm! Jeg var tæt på at åbne en flaske Verdi dertil, men det endte med at blive isvand i stedet for. Nok også det mest fornuftige valg. Jeg skal nemlig ud på et lille roadtrip i morgen, så det er nok bedst at være på den sikre side. *Haha* Jeg skal ikke være småsnaldret dagen før jeg skal ud og køre. Og ja.. jeg bliver sku småfuld af en flaske Verdi. For bare 3-4 år siden kunne jeg drikke 3-5 flasker uden at mærke det, men damn! Det skal jeg da lige love for at jeg kan nu. Men jeg drikker også så sjældent noget med procenter nu, så det er nok derfor. Men men men... jeg ser super meget frem til en hyggelig dag i morgen.

Det var egentlig planen at vi skulle afsted hele ADD-holdet, men vi fandt aldrig en løsning på kørsel osv, så.. tja. Jeg troede faktisk at det helt blev aflyst, men vi er to der tager afsted alligevel. Måske en mere, men jeg ved ikke om hun vil med. Finder jeg nok ud af i morgen. ;) Men åhh der skal grines og hygges. Har jeg set virkelig meget frem til.

Nå, men jeg vil bruge resten af aftenen på min bog og så vil jeg smide en lækker ansigtsmaske i krydderen og bare slappe af. Og hvor er jeg dog glad for at jeg igen er inde i en god læse-rytme fordi jeg har købt og fået tilsendt en masse bøger på det sidste, såå... må hellere komme igang med den store bunke. :D Nu håber jeg bare at jeg kan finde tiden til at læse. Men jeg skulle gerne have lidt fridage så det bliver ikke helt umuligt. Jeg håber at I har en god start på ugen. Og god aften!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)