Kursus-stop og afslapning i Pinsen

Jeg skal da lige love for at det er blevet varmt. Føj for den da. Jeg er ikke specielt begejstret for Sommer, så jeg går pt. en tid i møde som jeg helst vil være foruden. Men men men.. jeg kan jo ikke rigtig gøre så meget for at ændre på årstiden. *Hehe* Men derfor har jeg også forsøgt at holde mig så meget i ro som muligt. Men de praktiske ting klarer jo desværre ikke sig selv.

Som jeg nævnte i Søndags så var det sidste dag på ADD-kursus i Tirsdags. Vi hyggede med rundstykker osv og det var super hyggeligt. Vi fik grint en masse og vi har fået en start-dato på vores næste møder. Selvom kurset er slut, så har vi fået lov til at ses derude efter Sommeren. Så det slutter ikke helt alligevel. Det bliver dog ikke hver uge, men derimod hver anden uge og så må vi se hvordan det bliver på sigt. Jeg håber bare at jeg får lov til at fortsætte. For det er jo desværre ikke noget jeg har magt over. Men der er enighed om på holdet samt min bostøtte at det vil være en god ting at holde fast i. For det er ret vigtigt for mig - og dem - at det med vores ADD ikke bliver skubbet i baggrunden. Det er jo ikke noget der bare stopper med at være et problem bare fordi kurset er slut. Det er jo noget vi skal slås med fremover også.

Men der er som sagt pause i et par måneder. Hvilket ikke helt er gået op for mig endnu. Jeg håber dog at vi kan ses med hinanden i mellemtiden, og hvis det går efter planen så skal vi ses i uge 25. Hvis vi altså kan finde ud af noget med kørsel osv. Det kunne i hvert fald være super hyggeligt.

Jeg har også fået snakket lidt med min bostøtte om det problem der er opstået i forbindelse min psoriasis. Hun vil undersøge noget mht. klagemuligheder og så må vi se hvad der sker. Jeg har bare ikke rigtig kræfterne til det, men.. med hendes hjælp så vil jeg alligevel prøve at holde modet oppe. Men for fanden hvor er det altså efterhånden svært at se noget som helst positivt med den forbandede sygdom. Det er blevet så slemt nu og jeg har dagligt smerter rundt omkring. Tøjet irriterer og får det til at føles som om jeg har nåle siddende på huden. Samt alle de blodpletter jeg efterlader rundt omkring herhjemme fordi det går i stykker. Øv altså. Og det har nu snart spredt sig så meget i ansigtet at jeg ikke rigtig har noget "raskt" hud nogle steder. Det er en kamp at dække når jeg prøver at gemme det væk. Jeg tuder ofte over det og det dræner mig.

Men nu har jeg da i det mindste nogle fridage i en periode. Dage hvor jeg ikke behøver at skulle hjemmefra medmindre der skal handles. Så kan jeg "gemme mig selv lidt væk" når det er ekstra hårdt. Og i dag har været en lidt øv dag. Ikke nok med at det stikker og klør overalt så er maven også i den dumme periode. Nogle gange hader jeg virkelig at være kvinde. Men tja. Jeg har derfor puttet en del med Prinsen i dag og jeg har forsøgt at læse lidt. Og jeg har fået nydt lidt lækkert til ganen. Det er jo weekend, right? ;) I morgen står den nok på lidt praktisk, men nu må jeg se hvordan energi-niveauet ser ud.

Jeg håber at I har nydt dagen og at I får en rigtig hyggelig Pinse. :D Jeg vil læne mig tilbage i det bløde og læse lidt mere inden jeg skal finde min seng. Vi skrives ved.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)