Produkter jeg har genkøbt fra tidligere Goodieboxe

Jeg har efterhånden fået Goodieboxen on'n'off i ca 5 år og det er derfor blevet til en masse forskellige produkter der har været igennem test-maskinen herhjemme. Det er ikke dem alle der er faldet i min smag, og så har prisen selvfølgelig også en del at sige for en der lever på et meget lavt budget. Men dem der har været råd til, og som jeg faldt for, har jeg genkøbt, og dem vil jeg fortælle lidt om i dag.

● Det første produkt jeg genkøbte, og som jeg faktisk har købt hele tre gange efter at det var med i Goodieboxen, er en Rituals - Miracle Hand Scrub. Jeg elsker den simpelthen og jeg er knust over at jeg ikke kan finde den længere nogle steder. Jeg har stadig to liggende, så jeg løber ikke tør lige med det samme. Men når jeg får brugt det sidste, så er jeg nok desværre nødt til at gå på jagt efter en anden hånd scrub dr virker på samme måde.
Denne bruges på tørre hænder og skrubbes godt ind inden den skylles af igen. Og så dufter den altså bare skønt og efterlader hænderne silkebløde og lækre. Jeg er kæmpe fan.

● Det næste produkt jeg genkøbte var en Urban Veda - Radiance Body Scrub. Denne har jeg stadig, da jeg kun bruger den en gang imellem om Sommeren, men ohhhh my den er skøn! Den har fine korn i og den dufter himmelsk. Den skummer en smule op når man bruger den i badet og huden bliver så lækker og blød efterfølgende. Helt klart en skøn body scrub som jeg vil anbefale jer at prøve. Denne kan man heldigvis stadig få fat i.

● Og nu til et produkt som jeg endte med at købe en masse varianter hjem af fra samme mærke. Ups! Nemlig en Natura Siberica - Oblepikha Hand Cream. Jeg blev afhængig af denne håndcreme. Som i ret hurtigt og voldsomt. Så meget at jeg skulle have mere fra samme havtorn-serie. Mmmmm...! Og fordi jeg blev så glad for selve håndcremen, så måtte jeg bare prøve nogle af deres andre håndcremer og nu ligger jeg inde med... alt for mange. *Hahahahah* Men damn hvor er de altså gode! ;)

● Jeg har altid været en storforbruger af The Body Shops produkter, og da vi fik en The Body Shop - Body Yogurt med i Goodieboxen blev jeg ellevild. Jeg havde nemlig set dette nye produkt flere gange, men endnu ikke haft mulighed for at prøve det. Og nu fik jeg lov. Og som med de andre produkter, så blev jeg forelsket og måtte bare prøve nogle flere duftvarianter. Det er dog først her denne Sommer at jeg har fået købt mig nogle andre. Og det blev så den "Almond Milk", som jeg også nævnte jeg gerne ville prøve i det indlæg, men så også den nye limited edition fra i år med duften "Cactus Blossom". Konsistensen på denne body yogurt er en blanding af deres body butter og body sorbet. Jeg elsker sorbeten og denne yogurt er virkelig også bare fantastisk. Den trænger godt ind i huden og efterlader den lækker og blød. Og den fedter ikke som body butteren gør, så jeg er kæmpe fan.

● En af mine nyere forelskelser er en Ziaja - Manuka Tree Deeply Cleansing Peeling Paste. Jeg ville have købt lidt produkter fra Manuka Tree serien i Julen, men de blev ved med at have udsolgt af denne peeling paste, så jeg fik aldrig købt noget. Men da jeg var i Svendborg og i Normal i Maj måned, så jeg den og købte den straks med hjem. Desværre opdager jeg dagen efter at den kun er halvt fuld, så jeg føler mig pænt snydt. Men tja.. Må bare købe en ny næste gang jeg støder på den. Og den er altså virkelig god. Kornene i denne scrub er helt perfekt til mig og efterlader huden frisk og ren.

● Det sidste produkt og endnu et af mine nye forelskelser er en Ivy Aïa - Cleansing Mousse with Vitamin B3. På samme tur til Svendborg fandt jeg den og købte den med hjem. Jeg er nemlig meget tæt på at løbe tør for den fra boxen, så jeg måtte bare have en ny klar til når det sker. Den er lidt dyr til min smag, men ikke så dyr at jeg ikke ville få råd til den overhovedet. Og jeg synes den renser huden ret godt og efterlader den dejligt fugtet, såå... den er prisen værd. Så jeg er super glad for at jeg fik den købt.

Hvis I modtager boxen, eller har gjort det, hvilke produkter er I så blevet vilde med og har genkøbt? Og hvis ikke I allerede har genkøbt dem, har I så planer om at købe nogen på et tidspunkt? Jeg har selv planer om at skulle genkøbe den Mesauda Milano - Rock Nail Hardening Base Coat, som vi fik med i Februar boxen i år. Jeg elsker den og jeg skal meget have købt en ny når jeg løber tør. Jeg er nemlig sikker på at det er den der har reddet mine negle så meget at jeg nu kan have lidt længde på dem uden at de smuldrer væk.

Sidst men ikke mindst, så tror jeg vist det er på sin plads at give en stor tak til Goodiebox for at have præsenteret mig for så mange lækre produkter - og fået mig til at forelske mig i disse som jeg har omtalt i dette indlæg. Mange tak for jeres hårde arbejde og jeg glæder mig til at nyde jeres skønne box langt ud i fremtiden også. ;) Tak!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)