Pift dit Makeup Look op med smukke Face Gems

Reklame for Ditte fra "Glitter Mama" - Fået hjem til test og anmeldelse - Indeholder egne meninger.

Som I nok har lagt mærke til, så er glitter og sten noget jeg virkelig elsker at bruge når det kommer til mine makeup looks. Jeg har en hel del af det på lager, men jeg har altid savnet lidt flere typer sten - især de populære face gem sheets man kan købe op til festivaller osv. Så da Ditte fra "Glitter Mama" søgte testpersoner til netop face gems så måtte jeg bare se om ikke det var noget jeg kunne være en del af. Og hun var så skøn at sende lidt forskellige min vej.

Da jeg fik disse hjem forelskede jeg mig straks i det sorte og blå sheet. Ohhhh my de er fede! Så det var også dem jeg straks planlage looks med. Jeg har dog fået lavet looks med dem alle, og dem ser I sidst i dette indlæg, men det var de to jeg startede med. Formen på dem er også lige min stil så dem blev jeg super glad for at få hjem. Og som I også kan se på mine looks, så har jeg valgt at tilføje lidt ekstra sten hist og her for at gøre dem lidt mere unikke og jeg er super tilfreds med dem alle.

Ditte har rigtig mange fede sheets til salg og der er en 2-3 stykker som jeg er meget forelsket i. I kan se billeder af dem alle på hendes Facebook og Instagram. Og det er jo et perfekt tidspunkt at købe nogen hjem. Det er festival-tid og Sommeren er godt igang. Så hvorfor ikke tilføje lidt ekstra bling til makeup looket og shine baby!!!! Folk vil helt sikkert komme til at ligge mærke til jer med sådanne glitrende lækkerier i ansigtet og på kroppen. ;)

Og så vil jeg altså lige tippe om noget smart med disse. For selvom du har brugt dem én gang, så skal I ikke smide dem ud. For I kan klippe/pille stenene af efter første brug - hvis altså ikke de stadig er fine og fyldt med pudder og foundation på klæbesiden, for så er det jo bare at genbruge sheetet med lidt ny lim (vippe- eller hudlim) - og bruge stenene enkeltvis. Derved kan I nu lave jeres eget design igen og igen. :D For ja. Disse sten kan godt genbruges hvis limrester bliver fjernet hver gang. Er det ikke bare fantastisk? ;) Jeg har i hvert fald planer om netop det med disse.

Nå, men nu synes jeg at I skal få lov til at se disse fire i brug. ;)

Jeg er super tilfreds med alle fire looks og jeg er helt klart frisk på at teste nogle nye modeller og lave looks inspireret efter dem. For ja.. Det er faktisk selve sheetet og looket på den pågældende model der har inspireret mig til min makeup. Det sorte sheet fik mig til at tænke på et meget farverigt look, og fordi det er Pride måneden, så skulle det være i regnbue-farver. Og voíla! Så kom der et look ud af det. Det blå sheet ville jeg gerne føre videre til øjnene, så det blev i blå farver osv med de andre. De har alle givet mig hver deres inspiration og det synes jeg er fedt.

Så Ditte, hvis du har brug for en testperson til nogle af de andre modeller - gerne dem jeg har savlet lidt over - så send mig gerne en besked. ;) Og mange tak for at sparke lidt til min inspiration med disse sheets. Det har været skægt at blive udfordret en smule.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)