#GoodieBoxDK September 2019 - "Switch It Up"

Reklame for Goodiebox - Modtaget som gave og til anmeldelse - Indeholder egne meninger. Har ingen økonomisk interesse.
Så er det blevet den tid på måneden igen. Der skal kigges lidt nærmere på denne måneds Goodiebox og dets indhold. Og den kom lidt tidligere denne gang, så jeg kan nå at anmelde den i den måned den ankom. ;) Kun netop. Men here you go!

Temaet er "Switch It Up" - forstået på den måde, at det er på tide at ændre lidt i rutinerne og blive klar til den nye årstid. Efteråret! Så produkterne skulle altså være gode til det.

● Essentials by Goodiebox - Face Mist - Goodiebox er begyndt at lave deres egne produkter - også hudprodukter - men jeg har ikke fået prøvet nogle af dem. Før nu. Denne gang har vi nemlig fået deres face mist med i boksen, og jeg var ret spændt på at få den testet. Desværre var min utæt i boksen, så alt var fedtet ind af dette produkt, men jeg fik tørret det værste af, og der manglede heldigvis ikke så meget i flasken. Men jeg bliver nødt til at sørge for at den står op, da den ikke kan lukkes helt til. Der er en fejl i skrue-mekanismen i selve sprayhovedet. Men den fungerer fint.
Selve misten er ikke så fin, så man skal lige passe på med ikke at holde den for tæt på ansigtet når man sprayer. Og det er bare en alm. face mist. Jeg har ikke oplevet noget specielt anderledes ved brug af den, såå.. tja. Jeg kan ikke rigtig sige så meget mere end det.
Full size (150 ml) - Vejl. pris 69 kr

● AfterSpa - Magic Makeup Remover - Jeg har efterhånden en del af disse liggende, men de er satme også gode! De skal bare vrides op i varmt vand og så kan de fjerne makeup når det er tid til det efter en lang dag. Dét er altså fantastisk! Men den kan også bruges til alm. rens af ansigtet. Man behøver ikke kun bruge den når man skal have makeup fjernet. Jeg elsker at bruge dem hver aften da det er som at kramme ansigtet i en blød og varm sky. Og så kan de genbruges igen og igen - og vaskes i vaskemaskinen.
Full size - Vejl. pris 44 kr

● Figs & Rouge - Wonder Love Charm Elixir - Naturligt glow i ansigtet er meget in lige for tiden - hvilket også ser skide godt ud - men når man har fedtet hud, så skinner man nok i forvejen, og så er sådan en serum her med shimmer altså ikke liiiige hvad man er ude efter. Den er dog rigtig fin og trænger hurtigt ind i huden, men damn det samler sig i alle porer og revner i ansigtet og.. tja det er altså ikke lige det man ønsker at fremhæve. *Hehe* Men har man en jævn og glat hud, så ser den sikkert skide godt ud. Jeg tror dog ikke at jeg kommer til at bruge den, da jeg i forvejen ligner en diskokugle efter nogle timer.
Full size (30 ml) - Vejl. pris 285 kr

● Miqura - Lip Mask - Denne kommer på det helt rigtige tidspunkt. Men jeg ville dog ønske at der var flere i pakken. For i takt med at årstiderne skifter, så bliver hud, læber og hænder også udfordret af det lidt hårdere vejr, så det er vigtigt at pleje det hele lidt ekstra. Og mine læber er altid udfordret når det bliver koldere i vejret. Jeg er dybt afhængig af at bruge en læbepomade, da mine læber bliver knastørre. Og en læbemaske en gang imellem er en rigtig god ting at bruge. Så igen - jeg kunne godt bruge lidt mere end den ene der var i pakken. Jeg har derfor ikke testet denne endnu, da jeg gerne vil bruge den lidt senere i næste måned når der rigtig skal hygges i min ferie. Så hvor god denne er kan jeg endnu ikke svare på.
Full size (1 stk) - Vejl. pris 69 kr

● Æther - Xtræm Eau de Parfum - I September sidste år fik vi også en Æther parfume, og jeg var så heldig at få den der hedder "Ætheroxyde". Den er dejligt frisk i duften, og gik hurtigt hen og blev en favorit hos mig. Desværre har jeg ikke mere af den tilbage. Derfor havde jeg lidt håbet, at det var den vi igen havde fået med. Men det er en anden og meget anderledes duft. Denne er mere varm i duften. Egentlig perfekt til årstiden, men den er ikke en af mine favoritter. Jeg vil selvfølgelig bruge den, men jeg havde nu håbet på en lidt mere frisk duft. Men nu må vi se om ikke den alligevel kommer til at kravle ind under huden på mig. ;) Jeg ELSKER at få parfumer med i boksen.
Travel size (10 ml) - Vejl. pris 890 kr for 75 ml

Det var hvad der gemte sig i denne måneds boks og jeg er faktisk ret godt tilfreds med den. Der er selvfølgelig et par produkter som jeg er sådan lidt meh med, men derudover ganske okay tilfreds. Jeg havde dog håbet på lidt mere Efterårs-agtige produkter, men det kan være at det kommer i næste måned. Lad os se. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)