#Blogtober: DIY - Fox Mug Sleeve

Jeg har altid gerne ville have et form for Mug Sleeve i form af en ræv eller bare et krus med en ræv på - har et hvidt krus med en ræv, men den er svær at se hvis man ikke ved at den er der - så jeg ville prøve at lave et Mug Sleeve som jeg kan bruge til mit travelmug. Jeg overvejer at lave et til mine alm. krus også, men i dag er det altså mit travelmug det handler om. Jeg ville ønske at jeg havde et af de sorte af denne slags Bodum krus, men jeg må leve med at mit silikone sleeve er blåt. Men jeg har lavet mit sleeve en smule strammere og så er den blå silikone blevet taget af - så ingen blå farve kommer til at kunne ses.

Men nok om det. Lad og gennemgå hvordan jeg har lavet mit Fox Mug Sleeve. ;)

Da jeg ikke har en skabelon til dette sleeve, så er jeg nødt til at lave et selv. Derfor skal jeg bruge en kuglepen, en saks, noget tape, papir og så det krus jeg ønsker at lave et sleeve til. Jeg har kun dette Bodum travelmug, så det er det jeg går ud fra. Jeg har ledt i en evighed efter et meget simpelt hvidt et, men har ikke kunne finde noget. Så det bliver dette. Derudover så skal jeg selvfølgelig også bruge noget filt og noget lim samt nål og tråd.

Jeg klippede en strimmel papir ud og viklede det rundt om kruset. Derefter tegnede jeg en linje der fulgte øverste og nederste kant af silikone sleevet, da det er det jeg gerne ville kunne dække. Det overskydende papir klippede jeg af, og så stod jeg tilbage med en meget lidt buet strimmel. Dertil tegnede jeg en hale og et hoved, som jeg efterfølgende også klippede ud og tapede fast på min strimmel. Nu havde jeg så min skabelon klar. Hovedet lavede jeg to af, så jeg kunne klippe detaljerne ud og få dem tegnet over på filten.

Kroppen på ræven blev lavet i ét stykke. Og derefter lavede jeg et "løst" hoved, som jeg kunne påføre detaljerne og til sidst tilføje til sleevet. Jeg startede med at lime delene på og derefter syede jeg dem sammen med spredte sting. Jeg valgte at sy det hele sammen, men man kan også vælge at tilføje et stykke velcro eller en trykknap, så man kan åbne og lukke det, men jeg kan godt nøjes med at trække det af og på. Det betyder også at det kun kan bruges til dette krus eller et med lignende størrelse.

Og voíla! Mit Fox Mug Sleeve er nu færdigt og klar til at blive brugt her i Efteråret.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)