Der ryddes op i mit liv dette Efterår

Som jeg har nævnt et par gange før her på bloggen, så er jeg igang med at ryddet op i hele mit hjem - og liv - dette Efterår. Og ved I hvad? Jeg er færdig i lejligheden! Åhhhh hvor er det dog bare en fantastisk følelse. Jeg nuppede nemlig stue, gang og soveværelse denne weekend og det betyder at der ikke længere er noget jeg skal ordne heroppe.. Eller.. det passer ikke helt. Jeg mangler stadig at gå mine mapper med vigtige papirer igennem samt min sykasse der ikke kan lukkes længere, men det er ikke noget der haster, så det kan jeg gøre løbende i min ferie. Men nu har jeg fået skillet mig af med alt det rod jeg havde og ting jeg aldrig fik brugt. Ahhh....

Nu mangler jeg bare kælderen og det rum frygter jeg mere end noget andet. For det første er der fyldt med kryb og for det andet så er der så mange ting dernede at det næsten ikke er til at overskue. Men det skal ordnes. Der er nemlig nogle ting heroppe fra lejligheden som der skal være plads til dernede, såå... ja. Nu må vi se hvornår jeg går i krig med det rum. Jeg skal først have købt mig nogle plastkasser til opbevaring, så jeg kan ikke rigtig komme igang før det.

Så mit no-shopping løfte er gået lidt i vasken. For udover at jeg skal have købt sådanne kasser, så er jeg også kommet til at købe lidt til Jul. Og jeg skal forhåbentlig have fingrene i lidt mere i morgen, men tja.. Det går nok. Jeg skal bare holde mig under et bestemt beløb, så kan det hele godt køre rundt. Så jeg skal på jagt efter billige kasser og billige ting til mine projekter.

Hvor bliver det dog skønt når der kommer styr på det hele. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)