#Blogtober: Nyt Halloween Slik til slikskabet

De sidste par år har jeg handlet mit Halloween slik hos Ikiosk.dk og i år ville jeg meget gerne have nogle candy corns til slikskabet. Så jeg klikkede mig ind på deres shop for at se om de havde nogen i år, og de havde flere forskellige slags! Jeg havde egentlig kun planlagt at købe den klassiske candy corn, men ombestemte mig hurtigt.

Jeg bestilte en lille pose "Autumn Mix" da den indeholder de alm. candy corns og så er der også græskar og nogen de kalder indian corn i. Så der er lidt forskelligt. Og så ville jeg også gerne prøve de mærkelige "Skumfidus Candy Corns" fra noget der hedder Vidal. Jeg har ikke set dem før, så jeg er spændt på hvordan de er. Og så er der de to varianter som jeg er mest spændt på. "S'mores Candy Corn" og "Caramel Candy Corn". Jeg har aldrig prøvet dem før, så dem er jeg virkelig spændt på. De lyder super lækre, såå... Og de har bare at være gode til den pris! Det var nemlig det dyreste i min ordre. De koster ingenting i Amerika, men sådan er det med priserne herhjemme. De bliver lige sparket op i skyerne. Men så køber man heller ikke så meget af det. :P

De har ikke kun Candy Corn i deres sortiment dette Efterår, så hvis ikke at I kan lide dem, så kunne det være der måske var noget andet I ville falde for? Prøv eventuelt at give dem et kig. ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)